Şehit Polis Memurunun Evine Türk Bayrağı Asıldı

Diyarbakır Emniyet Müdürlüğünde görev yaparken uğradığı saldırıda şehit olan Kozanlı polis memuru Osman Bal'ın evine Türk bayrağı asıldı.Aslen Kahramanmaraş nüfusuna kayıtlı olan ve yaklaşık 30 yıldır Adana’nın Kozan ilçesine...

Diyarbakır Emniyet Müdürlüğünde görev yaparken uğradığı saldırıda şehit olan Kozanlı polis memuru Osman Bal'ın evine Türk bayrağı asıldı.

Aslen Kahramanmaraş nüfusuna kayıtlı olan ve yaklaşık 30 yıldır Adana’nın Kozan ilçesine bağlı Bulduklu Mahallesi'nde ailesi ile birlikte yaşayan polis memuru Osman Bal(42), görev yaptığı Diyarbakır'ın Kayapınar ilçesinde görev dönüşü geldiği evinin önünde kimliği belirsiz kişilerce kurulan pusu sonucunda silahlı saldırıya uğradı. Bal, sırtına ve başına isabet eden kurşunlar nedeniyle olay yerinde şehit oldu.

Bal’ın şehit olduğunu duyan yakınları, ailesinin oturduğu Bulduklu Mahallesi'ndeki baba ocağına akın etti. Kozan Belediyesi Zabıta Müdürlüğü personeli tarafından eve Türk bayrakları asılırken yakınları gözyaşlarına boğuldu. Osman Bal'ın evli ve 3 çocuk babası olduğu öğrenildi.

CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Türkiye Haberleri