Şehit Öğüt'ün Evine Türk Bayrağı Asıldı

İzmit Cengiz Topel Havaalanı’ndan Konya’ya gitmek üzere havalandıktan bir süre sonra düşen askeri helikopterde şehit düşen DSA Astsubay Üstçavuş Ömer Burak Öğüt’ün Eskişehir’deki aile ocağına ateş düştü. Şehidin babası İzzettin...

İzmit Cengiz Topel Havaalanı’ndan Konya’ya gitmek üzere havalandıktan bir süre sonra düşen askeri helikopterde şehit düşen DSA Astsubay Üstçavuş Ömer Burak Öğüt’ün Eskişehir’deki aile ocağına ateş düştü. Şehidin babası İzzettin Öğüt’ün Akcami Mahallesi Hacı Çakır Sokak'taki evine Türk bayrağı asıldı ve yakınları taziyeye geldi. Babaevine şehidin fotoları asılırken, haberini alan yakınları ise gözyaşlarına tutamadı.

Bu arada, Eskişehir Valiliği'nden yapılan açıklamada, Eda Nur Öğüt ile evli olan şehit astsubayın Bekir Bora (3) ve Berk Buğra (1) isimli iki çocuğunun olduğu, cenazenin yarın ikindi namazına müteakip Reşadiye Camii'nde kılınacak namazın ardından Hava Şehitliği'nde toprağa verileceği belirtildi. Öte yandan şehidin annesi Jale İlknur ile babası Hüseyin İzzet’in oğullarının acı haberini alır almaz Ankara’ya gittikleri öğrenildi.

CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Türkiye Haberleri