Şehit Barış Öztürk Ortaokulu’ndan Çanakkale Şehitlerini Anma Programı

Çanakkale Şehitleri, Eskişehir Şehit Barış Öztürk Ortaokulu tarafından düzenlenen program ile anıldı.Çanakkale şehitleri, 101’inci yılında Şehit Barış Ortaokulu örgencileri ve öğretmenleri tarafından...

Çanakkale Şehitleri, Eskişehir Şehit Barış Öztürk Ortaokulu tarafından düzenlenen program ile anıldı.

Çanakkale şehitleri, 101’inci yılında Şehit Barış Ortaokulu örgencileri ve öğretmenleri tarafından düzenlenen program ile anıldı. Osmangazi Üniversitesi Konferans Salonu’nda gerçekleşen programa Eskişehir Tepebaşı Belediyesi Kaymakamı Mustafa Ünaldı ve Eskişehir İl Milli Eğitim Müdürü Necmi Özen’in yanı sıra, okula ismini veren Şehit Barış Öztürk’ün anne ve babası katıldı.

Çanakkale Savaşı’nda şehit düşen askerler için düzenlenen program, okul korosunun söylediği şarkılarla başladı. Öğretmenlerin zeybek gösterisi ve öğrencilerin Çanakkale savaşı ile ilgili canlandırmalarıyla devam eden program, duygusal anlara sahne oldu. Düzenlenen anma gecesi Okul Müdürü Ayhan Yerli’nin konuşmasının ardından İl Milli Eğitim Müdürü Özen ve Tepebaşı Belediyesi Kaymakamı Ünal’ın öğretmenleri kutlamasıyla sona erdi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yerel Haberleri