Şehit Astsubay Üstçavuşun Kayınpederi: Acımız Çok Büyük

Kocaeli'nin Kartepe ilçesi Karaardıçlı mevkiinde düşen S-70B Sikorsky tipi askeri helikopterde şehit olan Astsubay Üstçavuş Ömer Burak Öğüt'ün Gölcük'teki ikamet adresinde üzüntü hakim. Öğüt'ün ikamet adresine Türk bayrakları asıldı....

Kocaeli'nin Kartepe ilçesi Karaardıçlı mevkiinde düşen S-70B Sikorsky tipi askeri helikopterde şehit olan Astsubay Üstçavuş Ömer Burak Öğüt'ün Gölcük'teki ikamet adresinde üzüntü hakim. Öğüt'ün ikamet adresine Türk bayrakları asıldı. Taziye için vatandaşlar Ögüt'ün evine geldi. Belediye de evin önünde temizlik çalışmaları yaptı.

Ömer Burak Öğüt’ün 9 yıldır görevi sürdürdüğünü belirten kayınpederi Hasan Barış, "Milletimiz müsterih olsun, Allah’tan geldik Allah’a gideceğiz. Onun için sabırlı olacağız, metanetli olacağız. Vatan için, millet için, dinimiz için her konuda birlik ve beraberlik içinde olacağız. Acımız büyük, şehitlerimiz var. Allah vatanımıza, milletimize huzur ve saadetler versin." dedi.

Barış, şunları kaydetti: "Acımız çok büyük. 4 şehidimiz var. Bu vesiyle Türk milletine, ordumuza başsağlığı diliyoruz. Genç yaşta böyle güzel insanlarımız şehit oluyor. Tabi bunlar Allah'ın takdiri. Vatan için göreve çıkanlar şehit olur. O şehitlerin yakınlarına da faydası vardır. Milletimiz daima bu konuda müsterih olsun. Allah'tan geldik Allah'a gideceğiz. Onun için sabırlı olacağız. Vatan için, millet için, dinimiz için birlik beraberlik içinde olacağız. Olmak zorundayız. Bizi çekemeyen tabi çok. Türk milletinin gelişmesini istemeyen elbetteki güçler vardır. El ele vereceğiz. Birbirimizi sevdikçe, Allah'ın emrine sımsıkı sarıldıkça bir şey olmaz."

Kayınpederi Hasan Barış, damadının 2 çocuğunun olduğunu, 2 yaşındaki Berk'in sabah kalkınca babasını sorduğunu ifade etti. CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Türkiye Haberleri