Şehit Aileleri Ve Gaziler İftarda Buluştu

KARAMAN (AA) - Karaman Valisi Murat Koca, şehit aileleri ve gaziler için iftar verdi.Koca, polisevinde düzenlenen programda, şehitleri rahmetle anarak, gazilere uzun ömürler diledi. Şehit ve gazi...

KARAMAN (AA) - Karaman Valisi Murat Koca, şehit aileleri ve gaziler için iftar verdi.

Koca, polisevinde düzenlenen programda, şehitleri rahmetle anarak, gazilere uzun ömürler diledi. Şehit ve gazi ailelerinin her zaman yanlarında olacaklarını ifade eden Koca, şunları kaydetti:

"Bu ülkenin birliği ve dirliği için vatanın ve milletin bölünmez bütünlüğü için canını seve seve feda eden aziz şehitlerimizi rahmetle anıyorum. Aynı amaçlar doğrultusunda fedakarlıkta bulunan gazilerimize saygı ve hürmetlerimi sunuyorum. Bizler şehitlerimize ve gazilerimize çok şeyler borçluyuz. Sizler de onların yakınları olarak bizlere onların emanetisiniz. Her zaman sizlere yardımcı ve destek olmaya çalışacağız."

Programa, Garnizon Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Mustafa Akış, daire müdürleri, Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Mustafa Bayat, Muharip Gaziler Derneği Başkanı Behiç Baş, şehit aileleri, gaziler ve aileleri katıldı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yerel Haberleri