Şehit Aileleri Ve Gaziler İftarda Buluştu

YOZGAT (AA) - Yerköy ilçesinde, şehit yakınları ve gazi aileler iftar yemeğinde bir araya geldi.Yerköy Kaymakamlığı tarafından Öğretmenevi yemek salonunda düzenlenen iftar yemeğine, Kaymakam...

YOZGAT (AA) - Yerköy ilçesinde, şehit yakınları ve gazi aileler iftar yemeğinde bir araya geldi.

Yerköy Kaymakamlığı tarafından Öğretmenevi yemek salonunda düzenlenen iftar yemeğine, Kaymakam Nevzat Şengök, Cumhuriyet Savcısı Semih Şimşir, Müftü Necip Eren, Emniyet Müdürü Erdal Tepe, Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Sayit Usul, Özel İdare Müdürü Veysel Koçak, Şehit Aileleri Derneği Başkanı Ahmet Kepir, daire amirleri, siyasi parti temsilcileri, şehit yakınları ve gaziler katıldı.

Kaymakam Şengök,  iftar sonrası yaptığı konuşmada, şehit aileleri ve gazilerinin hakkının hiçbir şekilde ödenemeyeceğini söyledi.

Şehit aileleri ve gazilere programa iftara katıldıkları için teşekkür eden Şengök, şunları kaydetti:

"Bu vatan toprağı için gözlerini kırpmadan canlarını feda eden ve canlarını hiçe sayarak savaşan  şehitlerimizin ailesi ve gazilerimize yönelik iftar programı düzenlemek istedik. Bizleri kırmayarak iftar programımıza katılan tüm şehit ailelerimize ve gazilerimize teşekkürü bir borç bilirim. Allah herkesten razı olsun. Şehitlere Allah'tan rahmet, şehitlerin aileleri ile gaziler ve çocuklarına da uzun ömürler diliyorum.”

Gerçekleşen konuşmalar sonrasında, Kaymakam Şengök ve cumhuriyet savcısı şehit yakınları ve gazilerin oturduğu masaları tek tek gezerek katılımlarından dolayı teşekkür etti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yerel Haberleri