Şehit aileleri ile iftarda buluştular

Berat İnşaat ve Büyük Selçuklu Vakfı ile birlikte düzenlenen iftar yemeği Berat İnşaat yöneticileri, Vakıf Mütevelli Heyeti ve şehit yakınlarını bir araya getirdi.

Önceki akşam Damla Restoran’da verilen iftar yemeğine AKP Konya Milletvekili Hüseyin Üzülmez, Konya Şehit Aileleri Dernek Başkanı Cafer Çelik ve şehit yakınları katıldı.İftar Yemeğinin ardından şehit yakınları ile uzun süre sohbet eden AKP Konya Milletvekili Üzülmez, şehitliğin çok önemli bir makam olduğunu söyledi. Bu vatan uğrunda şehit olanlar sayesinde devletin hür olarak yaşadığını ifade eden Üzülmez, “Devlet olmak ancak vatanı milleti koruyabilmekle olur. Türkiye’nin güçlenmesini istemeyenler terörü kullanıyor. Terör eliyle emellerine ulaşmak istiyorlar. Devlet olarak terörle kararlı bir şekilde mücadele ediyoruz. Emin olun 9 senedir bu mücadeleyi verdik. Bundan sonrada terörle mücadele devam edecek” dedi.
Ramazan ayında birlik ve beraberliğin arttığını belirten Cafer Çelik ise, “Bizler şehit aileleri olarak Ramazanı hüzün içerisinde yaşadık. Çünkü Ramazan ayı içerisinde bile durmayan teröristler onlarca ocağa ateş düşürdü. Terör saldırıları nedeniyle her günümüz buruk geçti. Artık terör olaylarının bitirilmesini istiyoruz” diye konuştu.
Şehitlere çok şey borçlu olduklarını belirten Berat İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Recep Öncel de konuşmasında kendilerini yalnız bırakmayan şehit aileleri ve davetlilere teşekkür etti. Öncel, “Temennimiz bu mübarek günler vesilesi ile akan kanın durması. Allah birlik ve beraberliğimizi artırsın ve bizlere huzur nasip etsin. Bu vesile ile vatan uğruna canlarını feda eden tüm şehitlerimize Cenab-ı Allah’tan bir kez daha rahmet, kederli aileleri ve tüm Türk milletine başsağlığı diliyorum” dedi.
MEHMET ALİ ÖZYER

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ramazan Haberleri