Şehir yeşil beyaz olacak

Gelen talepler üzerine ‘Bayrak As Kampanyası’ başlatılmasına karar verildi.
Torku Konyaspor'un sezonu üçüncü tamamlaması ve önümüzdeki sezon ülkemizi UEFA Avrupa Ligi’nde temsil edecek olmasının ardından gelen talepler üzerine ‘Bayrak As Kampanyası’ başlatılmasına karar verildi. Konyaspor’un elde ettiği lig üçüncülüğü ve Avrupa Kupaları’na katılma hakkının kazanılmasıyla beraber yakalanan bu başarının şehir tarafından ödüllendirilmesi amacıyla bir kampanya düzenlendi.
 
Kulübün başlattığı ve Konya Store mağazası tarafından yürütülen kampanya dahilinde şehrin muhtelif yerlerine temsilcimizin elde ettiği başarıların paylaşılacağı bayraklar asılacak.
‘Bayrak As Kampanyası’na destek vermek isteyen kişi, kurum ve kuruluşlar 0 506 353 58 42 telefon numarasından veya bayrakas@konyastore.com.tr mail adresinden satış ekibiyle irtibata geçerek şartlar ve ücret konusunda gerekli bilgilere ulaşabilecek.
 
Özel olarak üretilecek bayrakların ve yapılan kampanyanın dışında izinsiz olarak asılacak olan bayraklar ekipler tarafından indirileceği açıklandı.  Yapılan açıklamada 'Bayrak As Kampanyası’na destek vermek isteyen kişi, kurum ve kuruluşların herhangi bir mağduriyete uğramamaları adına kulüp tarafından başlatılan ve Konya Store mağazasınca yürütülecek kampanya dışındaki taleplere itibar etmemeleri istendi. Açıklamada ayrıca ‘Bayrak As Kampanyası’ dan toplanan paranın Torku Konyaspor'a alınan yeni otobüs için kullanılacağı da belirtildi.
 
‘Bayrak As Kampanyası’na katılacak kişi, kurum ve kuruluşlar için banka hesap bilgileri ise şöyle:
KONYASPOR KULUBU DENİZBANK ZAFER ŞUBESİ: Hesap No / Şube 5730-1702095-351,ZAFER MEYDANI  Şubesi. IBAN: TR25 0013 4000 0017 0209 5000 18
 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri