Şehir Plancıları’nda görev dağılımı belli oldu

Şehir Plancıları Odası Konya Şube Başkanı Osman Örs, yapılan seçim sonucunda belirlenen yönetim kurulu üyelerinin görev dağılımını, yönetim kurulu toplantısında, oybirliği ile gerçekleştirdiklerini söyledi.

Şehir Plancıları Odası Konya Şube Başkanı Osman Örs, yapılan seçim sonucunda belirlenen yönetim kurulu üyelerinin görev dağılımını, yönetim kurulu toplantısında, oybirliği ile gerçekleştirdiklerini söyledi. Örs, konuyla ilgili yaptığı açıklamada oda olarak yönetimi ve görev dağılımını belirlediklerini ifade etti. Başkan Osman Örs yaptığı açıklamada “Yeni yönetim kurulumuz yeni dönem çalışmalarında etkinlik alanında ve özellikle merkezimizin bulunduğu kentimizde planlama ve uygulama sorunlarını ve olanaklarını yakından takip edecek, kamu yararına politikaların hayata geçirilmesi, sağlıklı, güvenli ve yaşanabilir çevreler yaratılması, doğal, tarihi, kültürel çevrenin korunması adına yerel ölçekte bu konularla ilgili çözüm önerileri geliştirilmesi konularında çalışmalarını sergileyecektir. Gün geçtikçe büyüyen ve bu büyümenin gerekliliği olarak yeni planlama kararlarına ihtiyaç duyan kentimizde, bu kararların alınmasında en etkili noktada bulunan şehir plancılığı mesleğinin bir kuruluşu olan odamıza, meslektaşlarımızla ortak akıl üretilmesi ve gelecek döneme yön verilmesi konusunda büyük görevler düşmektedir” diye konuştu.

Şehir Plancıları Odası Konya Şube görev dağılımı şu şekilde ikinci Başkan Sedef Şendoğdu, Şube sekreteri İlker Kutluk, Sayman Sinan Levend, üyeler Mustafa Cengiz Ramazan Harmancı ve Veli Sinan Yılmaz olarak belirlendi.

SAİT ÇELİK

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri