Şehide son görev

Giresun'un Güce ilçesinde güvenlik güçleri ile bölücü terör örgütü mensupları arasında çıkan çatışmada şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Ali Cevizci, memleketi Ilgın'da son yolculuğuna uğurlandı

Konya, Giresun'da terör örgütü üyeleri tarafından gerçekleştirilen hain saldırıda şehit düşen Jandarma Uzman Çavuş Ali Cevizci'yi son yolculuğuna uğurladı. Giresun'un Güce ilçesinde güvenlik güçleri ile Bölücü Terör Örgütü (BTÖ) mensupları arasında çıkan çatışmada şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Ali Cevizci, memleketi Konya'nın Ilgın ilçesinde dular ve gözyaşları arasında son yolculuğuna uğurlandı.

BABA EVİNDE HELALLİK ALINDI

Törene, şehidin ailesi ve yakınlarının yanı sıra Jandarma Lojistik Komutanı Tuğgeneral Münir Güzel, Konya Vali Yardımcısı Mehmet Usta, AK Parti İl Başkanı Hasan Angı, AK Parti milletvekilleri Hacı Ahmet Özdemir, Tahir Akyürek  ile Ahmet Sorgun, İl Emniyet Müdürü Şükrü Yaman ve çok sayıda vatandaş katıldı. Şehidin naaşı Ilgın’ın Yukarı Çiğil mahallesindeki babaevinde helallik alınmasının ardından, silah arkadaşlarının omuzlarında mahalle meydanına getirildi.

GERİDE BİR YETİM BIRAKTI

Şehidin babası Mehmet, annesi Fadime ve eşi Sümeyye Cevizci ile diğer yakınları, şehidin tabutuna sarılarak gözyaşı döktü. Şehidin naaşı, İl Müftüsü Ahmet Poçanoğlu'nun kıldırdığı cenaze namazının ardından, omuzlara alınarak mahalle mezarlığına defnedildi.Giresun Bulancak Jandarma Özel Harekat Tabur Komutanlığında 3 yıldır görev yapan şehit Jandarma Uzman Çavuş Ali Cevizci’nin Mehmet Akif isimli 1,5 aylık oğlu vardı. Cenaze töreni sırasında şehidin annesi Fadime Cevizci ve eşi Sümeyye Cevizci ise  gözyaşlarına hakim olamadı. Cenaze töreni sırasında vatandaşlar tarafından tekbirler getirilerek, bölücü terör örgütü lanetlendi.

İHA/ÖMER PERHİZ

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlçeler Haberleri