Seha, Anahtar ile kendini anlatıyor

İttifak Holdingin ulusal inşaat şirketi Seha Yapı Genel Müdürü Mimar Hüdaverdi Dursun ve Seha Yapı Kurumsal Pazarlama Müdürü Hurşit Büyükmatür gazetemizi ziyaret etti

İttifak Holding’in ulusal inşaat şirketi Seha Yapı Genel Müdürü Mimar Hüdaverdi Dursun ve Seha Yapı Kurumsal Pazarlama Müdürü Hurşit Büyükmatür gazetemizi ziyaret etti. Yönetim Kurulu Başkanımız Mustafa Arslan ve Yazı İşleri Müdürümüz Çetin Oranlı ile görüşen Hüdaverdi Dursun, Seha Yapı’nın yayın hayatına başlayan dergisi “Anahtar”  hakkında bilgi verdi. Hüdaverdi Dursun, anahtar dergisinde kurumsal haberlerin yayınlanacağını söyledi. Derginin 3 ayda bir yayın yapacağını belirten Seha Yapı Kurumsal Pazarlama Müdürü Hurşit Büyükmatür de, “Hem firmamızı tanıtan hem de okunabilir içeriğe sahip bir dergi oluşturmak istiyoruz. Okunan ve takip edilen bir dergi oluşturacağız. Ortaya bir çalışma koyduk. Eksiklerimiz varsa bunu giderip daha iyi bir dergi oluşturmak istiyoruz” dedi.

SEHA YAPI, ARABİSTAN’A AÇILIYOR

 

Seha Yapı’nın yürüttüğü önemli projeler hakkında bilgi veren Genel Müdür Hüdaverdi Dursun, inşaat şirketi kurdukları Suudi Arabistan’da doğrudan müteahhit statüsünde iş yapmayı amaçladıklarını bildirdi. Dursun şunları söyledi: “Arabistan’da Seha yapı olarak ihalelere girmek için çalışmalar yapıyoruz. Türkiye’de ise Konya, Ankara ve Kahramanmaraş’ta devam eden projelerimiz var. Teslim edeceğimiz 3 site var. Kulekonakları 152 daire ve Seha Mimoza 184, Ankara’da Simgeşehir 980, Seha Gardenya 220 daire, Kahramanmaraş TOKİ 742 daire, Mevlana Üniversitesi Hastanesi projeleri de devam ediyor. Kulekonakları, Seha Mimoza ve Ankara’daki Simgeşehir projelerini satışa sunduk.  Kaba inşaatını üstlendiğimiz Mevlana Üniversitesi Hastanesi 309 yatak kapasitesine sahip. Mevlana Üniversitesi Hastanesinde 200 kişilik konferans salonu ve diğer sosyal üniteler olacak.  Ayrıca Yazır bölgesinde 600 ile 700 daire kapasitesinde bir çalışma yapmayı düşünüyoruz.”

Yönetim Kurulu Başkanımız Mustafa Arslan da, Seha Yapı’nın önemli projeler üstlendiğini belirterek başarıların devamını diledi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ekonomi Haberleri