Sefer Gayrimenkul 3’üncü şubesini açtı

Sefer Gayrimenkul ve Yatırım Danışmanlığı Ofisi törenle hizmete sunuldu. Sefer Gayrimenkul ve Yatırım Danışmanlığı Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Avcıoğlu, güvenilir hizmetin önemine değindi.

Emlak sektöründe Konyalıların yakından tanıdığı Sefer Gayrimenkul ve Yatırım Danışmanlığı üçüncü ofisini Buhara Mahallesi Edipoğlu Caddesi üzerinde yer alan Arena Center’da açtı. Açılış törenine AK Parti İl Başkanı Hasan Angı, AK Parti Konya Milletvekilleri Tahir Akyürek, Hakan Özer, CHP Konya Milletvekili Barış Bektaş, Konya Emlakçılar Odası Başkanı Sedat Altınay, Avcıoğlu Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Avcıoğlu ve oğulları Osman, Yaşar ve Sefer Avcıoğlu ile aileleri ile çok sayıda misafir katıldı.

EN İYİ HİZMETİ VERMEK İÇİN ÇALIŞACAĞIZ

Açılış töreninde konuşan Sefer Gayrimenkul ve Yatırım Danışmanlığı Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Avcıoğlu, “Emlak sektöründe bizlerin bu üçüncü ofisini Buhara mahallesinde açtık. Hedefimiz ilk önce Konya ve ülke ekonomisinin kalkınmasına katkıda bulunmaktır. Daha sonra Konyalı vatandaşlarımıza sektörümüzde güvenilir ve tecrübemizle birlikte en iyi hizmeti verebilmektir” dedi.

Daha sonra sırasıyla AK Parti İl Başkanı Hasan Angı, AK parti Konya Milletvekili Hakan Özer, CHP Konya Milletvekili Barış Bektaş, AK Parti Konya Milletvekili Tahir Akyürek selamlama konuşmaları yaptı. Konuşmalarda, Sefer Gayrimenkul ve Yatırım Danışmalığı ofisinin Konya’ya ve Türkiye’ye hayırlı olması temennisinde bulunuldu.

Protokol konuşmalarından sonra yapılan duanın ardından kesilen açılış kurdelesinin kesilmesiyle Sefer Gayrimenkul Ofisi Konyalıların hizmetine açıldı.

HABER MERKEZİ


İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri