Seddar Karaman 6 hafta yok

Attığı gollerle takımını taşıyan Anadolu Selçuksporlu Seddar Karaman, antremanda yaşadığı sakatlık sebebiyle 6 hafta sahalardan uzak kalacak.

Attığı gollerle takımını taşıyan Anadolu Selçuksporlu Seddar Karaman, antremanda yaşadığı sakatlık sebebiyle 6 hafta sahalardan uzak kalacak. Geçtiğimiz hafta Anadolu Selçukspor'un Zonguldak Kömürspor ile oynadığı maç kafilesinde yer almayan golcü futbolcunun sakat olduğu açıklandı. Hafta sonu Anadolu Üsküdarspor ile oynayacakları zorlu maç öncesi açıklamalarda bulunan teknik direktörü Cenk Özcan, Seddar Karaman'ın 6 hafta sahalardan uzak kalacağını açıkladı. Genç teknik adamın açıklaması şöyle: “Ufukhan bu hafta yürüyüşlere başladı, kısa zamanda aramıza katılacaktır.Seddar'ın durumu ise biraz daha belirginleşti. Çapraz bağlarından yaşadığı sakatlık nedeniyle altı hafta sonra aramıza katılması öngörülüyor. Kendisine özel bir program uygulanacak. Burak bu hafta aramıza katılıyor. İki haftadır dört önemli eksik ile mücadele etmek zorunda kalmıştık. Bu haftadan sonra her hafta aramıza birisi katılacak. Yavaş yavaş bu eksikleri tamamlamış olacağız.”

ABDULKADİR FORMA GİYECEK

Anadolu Selçukspor'da geçtiğimiz sezon en skorer futbolcu olan Seddar Karaman'ın yokluğunda Cenk Özcan Abdulkadir Kuzey'e forma şansı tanıyacak. Sezon başında İstanbulspor'dan transfer edilen Abdulkadir Kuzey, bu sezon golle burun buruna gelmesine rağmen fileleri havalandırmayı başaramadı.Anadolu Selçukspor forması altında 1'i Ziraat Türkiye Kupası olmak üzere 4 maça çıkan Abdulkadir Kuzey, 225 dakika sahada kalma başarısı gösterdi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri