Seçkin Bektaşta mutlu son

Transfer çalışmalarını sürdüren Şekerspor uzun süredir gündemini meşgul eden Seçkin Bektaş ile resmi sözleşmeye imza attı

Transfer çalışmalarını sürdüren Şekerspor uzun süredir gündemini meşgul eden Seçkin Bektaş ile resmi sözleşmeye imza attı. Yeşil-beyazlı futbolcuların bir kısmı dün Anıt Hastanesi’nde sağlık kontrolünden geçti

 

 

Konya Torku Şekerspor’da yeni sezon hazırlıkları Çarşamba günü yapılacak antrenmanlarla başlayacak. Yeşil beyazlılar antrenmanlar öncesinde sağlık kontrollerinden geçmeye başladı. Yeni sezonda da Spor Toto 2. Lig’de mücadele edecek olan yeşil-beyazlı temsilcimiz Konya Torku Şekerspor’da sağlık kontrolleri başladı. İki gruba ayrılan yeşil beyazlılarda ilk ekip dün sağlık kontrolünden geçerken, bu gün de ikinci grup sağlık kontrollerinden geçecek.

 

Dün sabah saatlerinde Anıt Hastanesi’ne gelen ve aralarında yeni transferlerinde bulunduğu ilk grup kan ve idrar tahlilleri ardından, akciğer ve EKG testlerinden geçtiler. Yeşil beyazlılar son olarak Kardiyoloji servisindeki kontrollerin ardından hastaneden ayrıldı. Dün yapılan ilk kontrollere futbolculardan Mehmet Balban, Ahmet Onay, İshak Çakmak, Gökahan Vuran, Burak Erin, Erken Serin, Ali Melih Özçelik ve Ahmet Sabri Fener katıldı. Ayrıca alt yapı hocaları Seyfi Erkan, Alparslan Işık, Alparslan Uysal, Ahmet Arslan ve masörlerin sağlık kontrolleri tamamlandı. Sağlık kontrollerinin ikinci ve son bölümü ise bugün gerçekleştirilecek. Bugün teknik adam Metin Altınay ve yardımcıları, ayrıca futbolculardan Tanju Yavuz, Özgür Çelik, İlkay Mardıçlı, Kenan Karışık, Hüseyin İriç, Murat Dilek, Oğuz Gürbulak, Seçkin Bektaş ve Yusuf Akyel’in kontrolleri yapılacak.

 

Bir diğer taraftan da transfer çalışmalarını hazırlıklar öncesinde bitirmenin hesaplarını yapan yeşil-beyazlılar, dün uzun süredir renklerine bağlamaya çalıştığı Seçkin Bektaş konusunda mutlu sona ulaştı. Öğle saatlerinde yönetim kurulu ile bir araya gelen Bektaş, kendini yeşil-beyazlı renklere bağlayan imzayı attı. 

 

Yeşil-beyazlıların renklerine bağladığı Seçkin Bektaş 1982 İstanbul doğumlu. Futbola İstanbulspor altyapısında başlayan Seçkin, daha sonra Güngören Belediyespor altyapısına transfer oldu. 2002 yılında profesyonelliğe geçiş mukavelesi imzalayarak as takıma alındı. Güngören Belediyespor için ilk resmî karşılaşmasına 2 Kasım 2002 tarihinde Sidespor’a karşı oynanan 2. Lig karşılaşmasında çıktı. İlk sezonunda hazla forma şansı bulamasa da as takımdaki ikinci sezonunda kısa süre içerisinde ilk onbirde düzenli olarak forma giymeye başladı. 2007-08 sezonunda takımıyla 2. Lig play-off karşılaşmalarında şampiyon olup 1. Lig’e yükselmeyi başardı. 2009-10 sezonunda takımıyla 2. Lig’i ikinci sırada tamamlayıp tekrar’dan 1. Lig’e yükselmeyi başardı. 2009-10 sezonunda henüz as takım için bir resmî karşılaşmada forma giymedi ve daha çok A 2 takım için görev alıyor.

 

Şekerspor 2-3 oyuncu daha transfer ederek yeni sezon hazırlıklarına başlayacak. Bugün Konya’da olması beklenen teknik adamın hazırladığı rapora göre, yeşil-beyazlılar, geçtiğimiz sezon Bank Asya 1. Ligi’nden Süper Lig’e adım atan başarılı takımı Orduspor’un iki futbolcusu ile yakından ilgileniyor. Şekerspor mor-beyazlı kulübün santraforu Ahmet Güven ve forvet arkası oynayan Bilal Türkgüler ile anlaşmaya yakın. Yeşil-Beyazlılar, daha önce Çorumspor’dan Eren Görür, Beypazarı’ndan Özgür Çelik ve Hüseyin İriç, Güngören Belediyespor’dan İlkay Margılıçlı Tavşanlı Linyitspor’dan Tanju Yavuz, Nazilli Belediyespor’dan Kenan Karışık ve Karşıyaka’dan Akın Vardar ile anlaşmıştı. Ayrıca Altınay’ın raporuna göre yeşil-beyazlılar, kaliteli bir solbeki renklerine bağlamak istiyor.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri