Seçimin Konya'nın faydasına olmasını istiyoruz

Halkın Sesi Partisi (HAS Parti) Konya İl Başkan Vekili Esat Ulu, Milletvekili adayları Av. Veli Tolu, Hasan Basri Sayı ve Mevlüt Cihat Şahin Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Konya Şube

Halkın Sesi Partisi (HAS Parti) Konya İl Başkan Vekili Esat Ulu, Milletvekili adayları Av. Veli Tolu, Hasan Basri Sayı ve Mevlüt Cihat Şahin Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Konya Şube Başkanı Aslan Korkmaz’ı makamında ziyaret ettiler. Ziyarette bir açıklama yapan İl Başkan Vekili Esat Ulu, “HAS Parti gücünü halktan alan bir partidir. Partimizin kuruluşu kısa bir süre önce gerçekleşmiş olmasına rağmen halkın büyük bir teveccühü söz konusu. İşte bizim de gücümüzü aldığımız nokta burasıdır. 12 Haziran Genel Seçimi'nde ülkemiz için en hayırlı sonucun sandıktan çıkmasını temenni ediyoruz” dedi.

Temiz siyaset anlayışla yola çıktıklarını belirten Av. Veli Tolu, yaklaşan 24. Dönem Milletvekili Genel seçimleri için çalışmalara devam ettiklerini söyleyerek, “Biz bu yolda, karalamadan, lekelemeden, insanlara vurmadan, sadece projeler ile yarıştığımız bu süreçte halkımızın desteğini bekliyoruz. Halkın Sesi Partisi iktidarı halkın iktidarı olacak, halk odaklı ve hakkaniyetle çalışacaktır. Bu noktada Konya’nın önde gelen sivil toplum örgütü olarak sizlerden de destek bekliyoruz. Konya için yaptığınız çalışmalar takdire şayandır. Bundan böyle de Konya için hep beraber, el ele vererek çalışmalarımıza devam edelim” diye konuştu.

'ÖNCELİĞİMİZ İNSANDIR'

Hasan Basri Sayı da Halkın Sesi Partisi'nin kimlikler üzerinden değil değer odaklı siyaset yaptığını aktardı. MÜSİAD Konya Şube Başkanı Aslan Korkmaz ise Halkın Sesi Partisi heyetine ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri