Seçim yardımları adil dağıtılmıyor

Millet Partisi Konya İl Başkanı Ahmet Kara ve Konya milletvekili adayları Mehmet Ali Küçükgüzel, Celal Toklu ve Sıttıka Kara gazetemize nezaket ziyaretinde bulunarak Sorumlu Yazı İşleri Müdürümüz Çeti

Millet Partisi Konya İl Başkanı Ahmet Kara ve Konya milletvekili adayları Mehmet Ali Küçükgüzel, Celal Toklu ve Sıttıka Kara gazetemize nezaket ziyaretinde bulunarak Sorumlu Yazı İşleri Müdürümüz Çetin Oranlı ile bir süre sohbet etti. İl Başkanı Ahmet Kara, seçim çalışmaları hakkında bilgi vererek “Ülkede adil bir seçim yarışı bulunmuyor. 3 parti devlet hazinesinden aldığı trilyonları paylaşırken diğer partiler 5 kuruş alamıyor. Ancak tüm partiler seçim yarışına giriyor. Biz seçim yarışına 100 metre geriden başlarken bu üç parti 20 metreden başlıyor. Böyle bir durumda adil bir seçimden ve demokrasiden bahsetmemiz mümkün değildir. Hak, hukuk ve eşitlik ilkelerine aykırı şekilde başlayan seçim yarışı başladığı gibi devam etmektedir. Bu haksızlık ve hukuksuzluk bir adım daha ileri gitmiş ve seçim yarışı adeta siyasi parti temsilcileri arasında seviyesiz bir söz düellosu haline dönüşmüştür. Biz Millet Partisi olarak bu tablodan milletimiz adına rahatsız olduğumuzu söylüyoruz” dedi. Ülke problemlerinin çözüm yerinin Türkiye Büyük Millet Meclisi olduğunu söyleyen Kara, “Ne yazık ki mecliste bulunan partiler halktan ve ülkemizin gerçek gündeminden uzak görüntüleri ile sorunlarımızın çözümü konusunda ümit vermemektedirler. Türkiye’de halkımızın kaybolan huzur ve mutluluğunu sağlayacak, dışarıda yıkılan onurumuzu yeniden tesis edecek güçlü bir milli iktidara ihtiyaç vardır. Bu iktidar Millet iktidarıdır” diye konuştu.

Millet Partisi’nin ‘Muhteşem Türkiye Projesi’nin bütün problemlerin tek çözüm anahtarı olduğunu aktaran Küçükgüzel ise, “Muhteşem Türkiye projesi aynı zamanda milletimizin yükseliş ve yücelişinin ve insanlığın yeni barış medeniyeti ‘İslam Rönesansı’ hareketinin de rehberi olacaktır. Bu vesile ile bütün hemşehrilerimizi, vatandaşlarımızı Millet Partisi’ne oy vermeye, Millet Partisi’nin millet davasını desteklemeye davet ediyorum. Seçimler Türkiye için bir şanstır. Halkımızın bu şansı, bu fırsatı en iyi şekilde değerlendireceğini ümit ediyorum. Seçimlerden sonra milli siyasetimiz adına olumlu gelişmeler yaşanacağına inanıyorum. Tarih eleme ayıklama görevini ifa etmeye devam edecektir” ifadelerini kullandı.

MUSTAFA AKÇA

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Politika Haberleri