Seçim sonuçları sorumluluğumuz artırdı

Adalet ve Kalkınma Partisi (AKP) Selçuklu İlçe Teşkilatı 12 Haziranda yapılan seçim sonuçlarını değerlendirmek üzere Berra Kebapta yemekli toplantı yaptı.

Adalet ve Kalkınma Partisi (AKP) Selçuklu İlçe Teşkilatı 12 Haziran’da yapılan seçim sonuçlarını değerlendirmek üzere Berra Kebap’ta yemekli toplantı yaptı. Toplantıya AKP İl Başkanı Ahmet Sorgun, AKP Konya Milletvekilleri Kerim Özkul, Mustafa Kabakçı, Mustafa Akış, Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, AKP Selçuklu İlçe Teşkilatı Başkanı Mustafa Ak ve teşkilat üyeleri katıldı. Toplantıda konuşan Ahmet Sorgun, “Seçim sonuçlarını büyük bir başarıyla tamamladık. Konya’da seçimi en önde bitirdik. Bu seçim Konya açısından rakamsal değerlerin ötesinde bir başarı gösterdik. O da yeni dönemde milletvekili gösterilmeyen tüm adaylarımız seçim döneminde çalıştılar. Bu teşkilatımızın ne kadar birlikte olduğunun göstergesidir. Tüm milletvekili adaylarımız ve teşkilatlarımız çok iyi çalıştılar. Çalışmalarının sonuçlarını da çok yüksek bir oy alarak perçinlediler” dedi. Konya’da 1 milyon 300 bin civarındaki oyların 810 binini aldıklarını da vurgulayan Sorgun, “Seçim sonucu bizim şımartmayacak. Biz bunun farkındayız. Seçim sonuçları bizim sorumluluğumuz artırdı. Şehrimize daha çok hizmet vermemiz gerekiyor” diye konuştu.

‘YOĞUN VE ETKİLİ BİR SEÇİM ÇALIŞMASI YAPTIK’

Konya milletvekilleri adına konuşan Mustafa Akış da, “Seçim sürecinde çok çalıştık. Faaliyetlerimizi kamuoyuna duyurulmasındaki en önemli organ medyadır. Medya bu görevini çok iyi yaptı. Bu nedenle teşkilatımız ve basın mensuplarına teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı.

Yoğun bir seçim dönemi geçirdiklerini aktaran Mustafa Ak ise, “Tüm teşkilatımız yoğun ev etkili bir çalışma gösterdi. Çalışmalarımızı basın mensupları da halka çok iyi bir şekilde yansıttılar. Seçimden çok iyi bir başarı elde ettik. Halk istikrardan, hizmetten yana olan partimize oyunu verdi. Partimiz de seçmenin bu desteğine en güzel şekilde karşılık verecektir” diye konuştu.

MUSTAFA AKÇA

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri