Seçim faturası Soylu'ya kesilecek!

Seçim sürecinde her yerde boy gösteren İçişleri Bakanı Süleyman Soylu bir haftadır ortalıkta görünmüyor.

Seçim öncesi en önde, sonrasında kayıplarda! 31 Mart yerel seçimleri öncesinde kutuplaştırıcı üslubuyla gündemden düşmeyen İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, seçimlerden sonra kayıplara karıştı!.

Seçim süreci boyunca muhalefet partilerini PKK ile işbirliği yapmakla ve örgüt üyelerini aday göstermekle suçlayan Soylu, seçimin üzerinden yaklaşık bir hafta geçmesine rağmen hâlâ görüntü vermemesi dikkat çekti. Kullandığı dille AKP’nin başta İstanbul ve Ankara olmak üzere önemli büyükşehirleri kaybetmesine neden olduğu düşünülen Soylu’nun, Erdoğan tarafından biletinin kesildiği de gelen bilgiler arasında.

FATURA SOYLU’YA KESİLECEK

Yerel seçim sürecinin en çok ekranlarda ve meydanlarda görülen ismi İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun seçimlerden sonra hâlâ ortaya çıkmaması dedikodulara neden oluyor! Seçim öncesi her platformda boy gösteren ve muhalefet partilerini vatan haini ilan eden Soylu’nun seçimlerden sonra hâlâ sesinin çıkmaması Erdoğan’ın mağlubiyetin faturasını Soylu’ya kestiği şeklinde yorumlandı. Birkaç oy fazla almak için rakiplerine türlü ithamlarda bulunan Soylu’nun bu tavrı tepkiyle karşılanmıştı.

Milli Gazete

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (3)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Gündem Haberleri