Savurganlığı önleyeceğiz

Hüyük adaylarını açıklayan BBP Konya İl Başkanı Osman Seçgin, “Bizler israf ve savurganlığı önleyerek Milletin kaynaklarının faiz lobisine aktarılmasını önlemek için bu göreve talibiz” dedi

Büyük Birlik Partisi (BBP) Konya İl Başkanı Osman Seçgin, düzenlediği basın toplantısı ile Hüyük Belediye Başkan adaylarını açıkladı. Seçgin, “31 Martta yapılacak Yerel seçimler de daha önce 7 ilçe Belediye Başkan adaylarımızı açıklamıştık. Bu günde 2009-2014 Yılları arasına Hüyük' te Belediye Başkanlığı yapmış, Belediyeciliği bilen Hüyük'ü tanıyan ve hemşerilerine hizmetten başka düşüncesi olmayan Sayın Nusret Akgümüş' ü Genel Merkezimizin de oluru ile Hüyük Belediye Başkan adayı olarak ilan ediyoruz” dedi. Seçgin, partisinin il binasında düzenlediği basın toplantısında, “BBP olarak bizler 26 yıldır olduğu gibi yine yapıcı ve yol gösterici siyasetimize devam ediyoruz. Çünkü BBP bu Milletin sağduyusudur, Vicdanıdır. Bizler millete hizmetin temelinin yerel yönetimlerden başladığına inanıyorum. 31 Mart Büyük Birlik Belediyeciliğinin, Alperen Belediyeciliğinin milletimizle tanışma günü olacak. Büyük Birlik Belediyeciliğinde toplumun tüm kesimlerine Adaletle hizmet edeceğiz. Büyük Birlik Belediyeleri Ehliyetli ve Liyakatlı Kadroların Millete Hizmetini sağlayacaktır. Büyük Birlik belediyeleri Milletle Devletin barışına katkı sağlayacak. Büyük Birlik Belediyeleri açık, şeffaf Belediyeciliği Milletimizle tanıştıracak. Büyük Birlik Engelleri kaldıran, istikrar için yol gösteren, yerelde markalaşmaya katkı sağlayan, hesap veren, Yol ve Kaldırım Belediyeciliğinin ötesinde insani değerleri önceleyen bir Belediyecilik anlayışıyla çalışacaktır.” ifadelerine yer verdi.

İNSAN HAYATI BU KADAR UCUZ OLMAMALI

“Bizler yapılanları yıkmak için değil geliştirmek için bu göreve talibiz” diyen Seçgin, sözlerini şöyle sürdürdü: “Bizler herkese eşit mesafede durarak hizmetlerden herkesin faydalanmasını sağlamak için bu göreve talibiz. Bizler israf ve savurganlığı önleyerek Milletin kaynaklarının faiz lobisine aktarılmasını önlemek için bu göreve talibiz. Kalkınma yerelden başlar. 21. Asrın Türk Asrı olabilmesi için Türk-İslam medeniyetinin yeniden inşası için, Türk-İslam Dünyasının yeniden bir ve beraber olabilmesi için Şehrimiz başta olmak üzere tüm Milletimizi BBP' ye davet ediyorum.Geçtiğimiz gün Kartal' da 8 katlı bina çöktü ve 11 vatandaşımız hayatını kaybetti. Hayatını kaybedenlere Allah'tan Rahmet diliyor, yakınlarına sabırlar diliyorum. Yaralılara da acil şifalar diliyorum. Değerli Arkadaşlar; tam 15 Yıl Önce Konya olarak bizde böyle bir acıyı Zümrüt faciası ile yaşadık ve 92 hemşerimiz hayatını kaybetti. insan hayatı bu kadar ucuz olmamalı. Buradan başta Belediye olmak üzere Tüm sorumlular cezalandırılmalıdır.”

MİLLETİMİZLE İTTİFAK YAPACAĞIZ

BBP Hüyük Belediye Başkan Adayı Nusret Akgümüş de konuşmasında şu ifadelere yer verdi: “31 Mart Yerel Seçimlerinde inşallah belediye başkanlığını en yüksek oy oranı ile kazanacağız. Önümüzde yerel seçimlerde ittifaklar sözkonusu. Genel Merkezimizin aldığı karar doğrultusunda, milletimizle ittifak yapacağız. Hüyük’te her kesimi kucaklayarak çalışacağız.”

BBP Yalıhüyük Belediye Başkan Adayı Memiş Soylu da konuşmasında, “İnşallah Yalıhüyük’te BBP’yi güçlendireceğiz. Allah’ım bizlere 1 Nisan’da Belediye Başkanı olmayı nasip etsin” ifadelerine yer verdi.

HÂLİD ŞEN

 

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (4)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Gündem Haberleri