Savunmayla kazandık

Torku Konyaspor Basketbol Kulübü Baş antrenörü Aziz Bekir Banvit karşısında aldıkları galibiyette iyi savunmanın büyük payı olduğunu söyledi.

TBL'nin 8. haftasında evinde Banvit'i 83-75 yenerek üst üste üçüncü toplamda ise beşinci galibiyetini alan Torku Konyaspor’da keyifler yerinde Banvit karşısında alınan galibiyette savunmanın önemli rol oynadığını belirten baş antrenör Aziz Bekir; "Hedefimiz doğrultusunda çok önemli bir maç kazandık. Oyuncularımı kutluyorum. Çok iyi savunma yaparak böyle büyük bir takıma karşı hak ederek galip gelmeyi başardık. Hücum ribaundlarında eksik kalacağımızı biliyorduk. Bu konsantrasyon eksikliğimizden dolayı değil rakibimizin oyuncularının fizik gücünden kaynaklanan bir dezavantajdı. Keşke bu kadar hücum ribaundu vermeseydik de maçı daha rahat kazanma noktasına getirebilseydik ama bunu beceremedik. Bu eksiğimizi savunma ile gidermeye çalıştık, onları şut kaçırmaya zorlayarak da bu isteğimizde de başarılı olduk. Şimdi bu galibiyetin keyfini hemen yaşayıp, Eskişehir Basketbol ile deplasmanda oynayacağımız bana göre ilk devrenin en önemli maçı için konsantre olmamız ve güç toplamamız gerekiyor" dedi. 

BEKİR TARAFTARA TEŞEKKÜR ETTİ 

Konyalı basketbolseverlere de çok teşekkür eden Bekir; "Selçuklu Spor Salonu'nda yine muhteşem bir seyirci vardı. Biz iyi oynayarak kazanırken onların gücünü arkamızda hissediyoruz. Gelecek günlerde de bu desteğin artarak devam etmesini umuyor ve altıncı oyuncumuz olan taraftarlarımıza çok teşekkür ediyorum" diyerek sözlerini tamamladı.  

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri