‘Savunma Buluşması’nda memnuniyet oranı yüzde 98

Konya Sanayi Odası (KSO) Başkanı Mustafa Büyükeğen, 23-25 Kasım günlerinde bu yıl yedincisi düzenlenen Konya Savunma Sanayi Tedarikçi Buluşmalarını 21 bin 884 kişinin ziyaret etti.

Konya Sanayi Odası (KSO) Başkanı Mustafa Büyükeğen, 23-25 Kasım günlerinde bu yıl yedincisi düzenlenen Konya Savunma Sanayi Tedarikçi Buluşmalarını 21 bin 884 kişinin ziyaret ettiğini, bağımsız bir araştırma şirketine yaptırılan anket sonuçlarına göre katılımcıların memnuniyet oranının yüzde 98 olduğunu, katılan firmaların da yüzde 78’inin iş bağlantısı yaptığını söyledi.

7. Konya Savunma Sanayi Tedarikçi Buluşmaları kapsamında Konyalı sanayicilerin ve diğer firma temsilcilerinin 296 ikili iş görüşmesi gerçekleştirdiğinin altını çizen Başkan Büyükeğen, “Programımız kapsamında düzenlediğimiz ikili iş görüşmelerine firmalarımızdan yoğun bir katılım aldık. Burada Aselsan, Askeri Fabrikalar Genel Müdürlüğü, BMC Otomotiv, BMC Power, Havelsan, Roketsan, TUSAŞ, STM Savunma, TÜBİTAK Bilgem, TÜBİTAK SAGE ve Makine Kimya Endüstrisi A.Ş. temsilcileri ile görüşen firmalarımız toplamda 296 ikili iş görüşmesi gerçekleştirdi. Bu görüşmelerin de önümüzdeki günlerde ticarete yansıyacağını düşünüyoruz” şeklinde konuştu.

Konya Sanayi Odası tarafından, Savunma Sanayii Başkanlığı himayelerinde Aselsan ana sponsorluğunda düzenlenen 7. Konya Savunma Sanayi Tedarikçi Buluşmalarının açılışı KKTC Cumhurbaşkanı Ersin Tatar ve Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz’ın katılımı ile yapılmış, 14 farklı ülkeden büyükelçi ve askeri ataşelerin de katılım sağladığı programda 105 firma stant açarak, ürünlerini sergilemişti.

HABER MERKEZİ

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri