Savunma Bakanı’ndan heyecanlandıran Konyaspor paylaşımı

Konyaspor'un efsane futbolcularından Jagos Vukovic’in instagram hesabındaki paylaşımları taraftarı heyecanlandırdı. 3,5 yıl boyunca Konyaspor’da top koşturan Vukovic, sadece futbolculuğuyla değil örnek kişiliğiyle de taraftarın sevgisini kazanmıştı

Konyaspor'un efsane futbolcularından Jagos Vukovic’in instagram hesabındaki paylaşımları taraftarı heyecanlandırdı. 3,5 yıl boyunca Konyaspor’da top koşturan Vukovic, sadece futbolculuğuyla değil örnek kişiliğiyle de taraftarın sevgisini kazanmıştı. 

2014-2017 yılları arasında Konyaspor’da forma giyen efsane oyunculardan Jagos Vukovic’in instagram hesabındaki paylaşımı taraftarı heyecanlandırdı.  Konyaspor’un Türkiye Kupası'nı kazandığı sezonda forma giyen Savunma Bakanı lakablı Jagos Vukovic’in paylaşımına yüzlerce yorum geldi. 

TARAFTARIN JESTİNE KARŞILIK VERDİ

2017 yılında Konyaspor’dan 2 milyon Euro bedelle Yunanistan’ın Olimpiakos takımına transfer olan Sırp oyuncu Vukovic, son olarak Çin’in Qingdao FC kulübünde oynadı. Sırbistan Milli Takım formasını da giyen Vukovic’in paylaşımı sonrası taraftarlar da “Come to Konyaspor” (Konyaspor’a gel) diyerek hem yönetime hem de futbolcuya davette bulundu. Jagos Vukovic de taraftar gönderileri hikâye bölümünde paylaşarak jeste karşılık verdi. 

110 MAÇTA 14 GOL ATMIŞTI

En son Çin'de top koşturan başarılı stoper, sezon sonunda Çin ekibiyle yollarını ayırdı. Bonservisi elinde olan Vukovic'e bazı kulüplerden de teklifler geldiği öğrenildi. Konyaspor’da 3.5 yıl forma giyerek taraftarın, 'Savunma Bakanı' lakabını taktığı başarılı tecrübeli stoper Jagos Vukovic, 2 kez UEFA Avrupa Ligi'nde top koşturarak Türkiye Kupası'nın kazanıldığı kadroda yer aldı. Vukovic’in forma giydiği dönemlerde yeşil-beyazlılar en az gol yiyen takımlar arasında yer almıştı. İstikrarlı performansı ve örnek kişiliğiyle de taraftarın gönlünü kazanan Vukovic çıktığı 110 maçta attığı 14 gol ile Konyaspor’un hücum hattına katkı sağladı.

SAİT ÇELİK

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (6)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Konya Spor Haberleri