'Savaşa çekiliyoruz'

Saadet Partisi Selçuklu divan toplantısında konuşan Merhaba Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Kerem İşkan, “Algı yönetimi ile mağlubiyetler galibiyet gibi anlatılıyor. Batı haçlı aklıyla İslam coğrafyası huzura ermez, Türkiye adım adım bir savaşa çekiliyor”

Saadet Partisi Selçuklu divan toplantısında konuşan Merhaba Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Kerem İşkan, “Algı yönetimi ile mağlubiyetler galibiyet gibi anlatılıyor. Batı haçlı aklıyla İslam coğrafyası huzura ermez, Türkiye adım adım bir savaşa çekiliyor” dedi

Saadet Partisi Selçuklu İlçe Teşkilatı 'Seçime Hazırlık' adı altında Eylül ayı divan toplantısını gerçekleştirdi. Saadet Partisi Selçuklu İlçe Teşkilatı Başkanı Mustafa Derbentli’nin başkanlığında gerçekleşen toplantıda 2015 Türkiye Genel Seçimleri’ne 8 ay kala ön hazırlık planlanması yapıldı. Toplantıya konuşmacı olarak katılan Merhaba Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Kerem İşkan, Türkiye’nin dış politikası hakkında önemli bilgiler vererek, gündemi değerlendirdi. 2002 yılından bu yana Türkiye’de algı yönetimi operasyonunun yapıldığına dikkat çeken İşkan, “Necmettin Erbakan Hocamızın 1992 yılında dile getirdiği, çoğrafyamızda olacakları anlattığı dönemlerde bir çoğumuz o salonlarda vardı. Ama her zaman olduğu gibi samimiyet testine tuttuğumuzda samimi olarak meseleleri dinleyip, hocamızı anlamakta güçlük çektik. O salondaki herkes o konuşmayı unutmuştu ama şimdi hocamız bunları söylemişti diyorlar” açıklamasını yaptı.

DİZİLERDE CİHANA NAM SALIYORUZ

Algı yönetiminin dizilerle desteklendiğini söyleyen İşkan, “Dizilere baktığımızda Türkiye’nin çok güçlü olduğunu görüyoruz. Cihana nam salıyoruz. Yanlış ve mağlubiyetler başarı gibi sunuluyor. Vatandaşımız bu dizilerin maalesef gerçek olduğunu zannediyor. Biraz daha araştırıp, sorgulayıcı olmamız gerekiyor. Çünkü, bu diziler tuzaktır. Yıllardır bu algı yönetimi havuz medyası aracılığıyla bizlere yediriliyor. İşin aslıyla havuz medyasının gördüğü bir değil. Bu tür algı operasyonlarıyla Türkiye adım adım savaşın içerisine çekiliyor.Algı yönetimi ile mağlubiyetler galibiyet gibi anlatılıyor. Batı haçlı aklıyla İslam coğrafyası huzura ermez, daha büyük sorunları beraberinde getirir, bu coğrafyanın ilacı Emevileştirilmemiş, Kur'an ahlakıdır” diye konuştu.

İRAN HOCAYI ÖRNEK ALDI

Milli Görüşlü gençlerin kendilerine 'Abi biz çok gayret ediyoruz, ama toplum bize oy vermiyor' dediğini hatırlatan İşkan, “Ben de onlara samimi değilsiniz o zaman diyorum. Bizim samimiyetimizin eksikliğinden buralara kadar geldiğimizi düşünüyorum. İran’a gittiğimde İran İslam Cumhuriyeti Eski Dışişleri Bakanı Ali Ekber Velayeti ile konuşma fırsatı buldum. Ona, İran’dan sadece Türkiye’ye bir yılda 1 milyon İranlı geldiğini söyledim. İranlılar Türkiye’ye geldiklerinde bizim teknolojiyi kullanıyorlar. Bizim imkanlarımızı görüyorlar. Bizi örnek olarak size hiç bu konuda talep gelmiyor mu? dediğimde bana, ‘Sen kullandığın teknolojiyi, senin teknolojin mi zannediyorsun.Siz teknolojiyi kiraladınız’dedi.Aynı şekilde Velayeti, ambargoyu nasıl yendiklerini, birbirleriyle ilişkileri geliştirmeyi ve nasıl teknoloji üretmeyi başardıklarını anlattı. Bana, ‘Sen Necmettin Erbakan’ı tanıyor musun? İran, Necmettin Erbakan Hoca’nın Milli Görüş programındaki Milli Sanayi, hamlelelerinin benzerini uyguladı, ambargonun ağırlığını hissetmedi” ifadelerini kullandı. Divan toplantısına çok sayıda teşkilat üyesi katılırken, Selçuklu Teşkilatlanma Başkanı İbrahim Ceylan, Eğitim Başkanı Osman Yardım ve Müfettiş İsmail Aydilek de hazır bulundu.

MEHMET AKİF SÜTÇÜ merhabahaber.com

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri