Sauna Gümüşkapı 25. Yılını kutluyor

Sauna Gümüşkapı, kuruluşunun 25. yılını Konyadaki gazetecilerle birlikte kutladı

Sauna Gümüşkapı, kuruluşunun 25. yılını Konya’daki gazetecilerle birlikte kutladı. Sauna Gümüşkapı İşletme Müdürü Ömer Faruk Öztürk, 25 yıldır Konya halkına en iyi şekilde hizmet verebilme gayreti içerisinde olduklarını belirterek, “Konya’da 25 yıldır hizmet veren Sauna Gümüşkapı 1987 yılında 27 Mart tarihinde faaliyetine başladı. Sauna Gümüşkapı olarak değişen beğenileri karşılama ve modern teknolojilere ayak uydurabilme amacıyla sürekli kendimizi yenileyerek sektörde büyümemizi sürdürdük. Müşteri memnuniyetinden hiçbir şekilde taviz vermedik. Hizmetlerimizi mümkün olan en üst seviyeye çıkartmak için de sürekli yenileme çalışmalarımıza devam ettik. Sektördeki her gelişmeyi ve teknolojiyi yakından takip ederek uyguladık. Konyalıların ve müşterilerimizin her türlü desteğiyle de Sauna Gümüşkapı olarak Konya’nın en seçkin mekânlarından birisi haline geldik.  Bundan dolayı mutluyuz. Hem hizmet kalitemizle hem de yenilenen yüzümüzle misafirlerimizin takdirini kazandık. Bugüne kadar bizleri yalnız bırakmayan Konyalılarla birlikte dost ve müşterilerimize teşekkür ediyorum” dedi.   

 SAUNA İNSAN SAĞLIĞI İÇİN VAZGEÇİLMEZDİR

Saunanın sağlıklı bir vücuda sahip olmak için gerekli olduğunu söyleyen Ömer Faruk Öztürk, “Sağlık, ihmal edilmeyecek bir konudur. Onun için sağlık her zaman öncelikli olmalıdır. Sauna sağlığa çok yararladır. Şişmanlık, selülit, fibrolit gibi yumuşak doku romatizmaları, dejeneratif eklem ve omurga romatizmaları saunadan özellikle faydalanılan hastalıklardır. Somatik belirtileri yerleşmemiş psiko- somatik hastalıklar, nöro-sirkülatuvar bozukluklar, aktif safhayı geçirmiş flebitler de saunadan faydalanırlar. Sauna ile beraber yapılan duş, tazyikli duş, havuzlu banyo ve masajda tedaviyi tamamlar. Saunadaki bol terleme ile vücut zararlı maddeleri toksinleri atar. Kan dolaşımı ve kalp atışları ve solunum hızlanır. Sonunda yapılan masaj ile refleks yolu ile iç organların çalışmaları düzene girer ve çoğalır. Yüzyıllardır insanlar tarafından şifa kaynağı olarak kullanılan sauna, bugün de birçok insanın hastalığından kurtulduğu mekânlar olma özelliğini taşıyor. Bu özellikleriyle bütün dünyada yaygın olarak bir sağlık kaynağı olarak kullanılıyor. Uzmanlar da yerinde ve gereği gibi kullanılmak şartı ile saunanın insan sağlığına büyük yararları olduğunu söylüyor. Sauna yalnız belirli hastalıklara değil, sağlığı yerinde olan, fakat çalışma hayatının büyük kısmını büroda geçiren, işi dolayısı ile yeteri kadar hareket edemeyen, fiziki aktiviteden yoksun kimselere de büyük fayda sağlamaktadır. Hafta da 2-3 defa yapılan sauna ile vücut yorgunluğu giderildiği gibi zindelik kazanır ve uyku düzene girer. Ülkemizde ve Konya’da da son yıllarda ilgi görmeye başlayan sauna kültürü, stres atma ve dinlenme mekânları olarak görülüyor” diye konuştu.

MÜŞTERİLERİMİZİ ÖZEL İNDİRİMLER UYGULUYORUZ

 Sektörde 25 yıla ulaşmanın mutluluğu ile müşterilerine özel indirimler uyguladıklarını da dile getiren Ömer Faruk Öztürk, şu bilgileri verdi: “Tesisimizde iki adet saunamızla 150 kişiye hizmet verme kapasitesine sahibiz. Saunamızda, buhar odası, kese odası, masaj salonu, şok havuzu, fitness salonu, masa tenisi salonu, kuaför, vitamin kâffe mevcuttur. 5 yıldızlı vitamin kâffemizde sıkma meyve suları, alkolsüz kokteyller, sıcak-soğuk içecekler, fast-food, dev ekranda, 200 kişilik salonunda D-Smart ve Dıgıturk ayrıcalığıyla maç keyfi gibi hizmetler sunuyoruz. Sauna Gümüşkapı olarak düzenlediğimiz kampanyalarla ve Sauna Gümüşkapı Clup Kart gibi hizmetlerimizle de müşterilerimize kolaylıklar sunuyoruz. Gruplara ve abonelerimize yüzde 30’lara varan özel indirimler uyguluyoruz. Bunun yanında uygun ödeme seçeneklerimizle her türlü yardımda bulunuyoruz. Misafirlerimizi rahat, ferah, temiz, kalabalıktan ve stresten uzak, hem spor yapabilecekleri, hem dinlenebilecekleri hem de eğlenebilecekleri bir mekânda ağırlamaktan mutluluk duyuyoruz. Konyalıları Sauna Gümüşkapı’ya bekliyoruz” ifadelerini kulandı. 

HABER MERKEZİ

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ekonomi Haberleri