Satranç’ta M. Özdemir farkı

Konya İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından organize edilen İlköğretim Okullar arası satranç il birinciliğinde Mehmet Özdemir İlköğretim Okulu, iki ikincilik elde etti.

Özel Meram Abdullah Aymaz İlköğretim Okulunun ev sahipliğini üstlendiği İlköğretim Okullar arası Satranç İl Birinciliğinde ilk kez mücadele eden Özel Mehmet Özdemir İlköğretim Okulu öğrencileri, Küçükler ve Yıldızlar kategorisinde Konya ikinciliğini elde etti. Konya Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından her yıl organize edilen İlköğretim Okullar arası Satranç turnuvasında Özel Mehmet Özdemir İlköğretim Okulu öğrencilerinden Ahmet Yakup Bulut küçükler kategorisinde, Furkan Taştan ise Yıldızlar kategorisinde Konya İkinciliğini elde etti.

Özel Mehmet Özdemir İlköğretim Okulu Müdürü Eyüp Çetin “ İlköğretim Okullar arası Satranç turnuvasında iki öğrencimizin Konya ikinciliği elde etmesi bizleri ve okulumuzu gururlandırmıştır. Bu iki öğrencimizi bu başarılarından dolayı kutlarken, emeği geçenlere de teşekkür ediyorum” dedi. İlköğretim Okullar arası Satranç İlk Birinciliğinde kategorilerinde ilk üç sıraya giren öğrencilere çeşitli hediyeler verildi. Dereceye giren öğrenciler Bursa’da yapılacak olan grup müsabakalarında Konya’yı temsil edecekler.
 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri