Sarıtaş: ilk yarı hedefimiz tuttu

Atiker Konyaspor As Başkanı Bünyamin Sarıtaş, bir maç eksikle, ilk yarı hedeflerine hemen hemen ulaştıklarını belirterek, Pazartesi günü oynanacak Akhisar maçından da puanla döneceklerini söyledi

DEPLASMANDA BAŞARILIYIZ

Atiker Konyaspor As Başkanı Bünyamin Sarıtaş, ilk yarının son maçında oynayacakları Akhisar Belediyespor maçıyla ilgili konuştu. Deplasmanda oynayacakları maçın yüksek tansiyonlu bir maç olacağına inandığını söyleyen Sarıtaş, “Biz genelde deplasman başarısı olan da bir takımız. Malatya ve Kayseri'den 3'er, Antalya, Rize, Sivas ve Galatasaray'dan 1'er puan, toplamda 10 puan kazanmış bir takımız. Pazartesi günü oynayacağımız Akhisar Belediye maçından da 3 puan almak için elimizden geleni yapacağız. Umarım alınacak bir galibiyetle ilk yarıyı 27 puanla tamamlarız” dedi.

HEDEFE ULAŞTIĞIMIZI DÜŞÜNÜYORUM

Ligin ilk yarısının bitmesine bir hafta kala hedeflerine ulaşıp ulaşmama noktasındaki soruyu da cevaplayan Bünyamin Sarıtaş, “hedefe ulaşıp ulaşmadığımız noktasında geçen sezonlara bakmak lazım. Özellikle geçen sezon ilk yarıyı 15 puanda bitirdiğimize bakıldığı zaman, bu sezon çok başarılıyız demekte bir sakınca görmüyorum. Aykut Hoca ile çalıştığımız dönemlerde de, örneğin 2016-2017 sezonunun 16. haftasında bugünkü gibi 24 puana ulaşmışız ve 7. sırada yer almışız. Liderle aramızdaki puan farkı 12. Bir önceki sezon, yani  2015-2016 sezonunun 16. haftasında da puanımız 26 ve 7. sıradayız. Lider Beşiktaş'la aramızdaki puan farkı yine 12. Bu sezona gelirsek, takımın başında yine Aykut Hoca var ve bizim 16. haftadaki puanımız 24 ve 8. durumdayız.  Lider Başakşehir ile aramızdaki puan farkı ise 10. Sonuca baktığımız zaman, bir maçımız eksik olmasına rağmen, oldukça başarılı bir ilk yarı geçirdik diyebilirim” şeklinde konuştu.

AKHİSAR'DAN BOŞ DÖNMEYİZ

Atiker Konyaspor As Başkanı Bünyamin Sarıtaş, ilk yarı itibarıyla hedeflerine ulaştıklarını belirterek, ilk yarının son maçını Akhisar Belediyespor'la oynayacaklarını ve bu maça da kazanmak için çıkacaklarını belirterek şunları söyledi:
“Son maçımızı Akhisar takımı ile deplasmanda oynayacağız. Bu maçtan da alacağımız  1 ya da 3 puan bizim için hem çok iyi, hem de ekstra olacak. Yükselen bir grafiğimiz var. Oyuncularımızın form durumu bizleri oldukça memnun ediyor. Bunda da en büyük etkenin Aykut Hocanın takıma dokunuşu olduğunu düşünüyorum. Dolayısıyla bu zor deplasmandan da boş dönmeyeciğimizi umuyorum. Şunu da gözardı etmemek lazım, Akhisar takımı hem Avrupa maçlarında, hem de kendi ligimizdeki maçlarda evinde baskılı, dirençli ve tempolu oynayan bir ekip. Bu nedenle kolay bir maç olmayacak. İnşallah istediğimiz bir sonuçla ve huzurlu bir şekilde tatile girmeyi düşünüyoruz” diyerek sözlerini noktaladı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri