Sarıgöl’ün Gururları Manisa’yı Temsil Edecek

Nisan ayında Uşak’ta yapılacak olan küçük erkekler futbol turnuvasında Manisa’yı temsil edecek olan Sarıgöl Atatürk Ortaokulu Küçük Erkekler Futbol Takımının oyuncularına madalya ve kupaları düzenlene...

Nisan ayında Uşak’ta yapılacak olan küçük erkekler futbol turnuvasında Manisa’yı temsil edecek olan Sarıgöl Atatürk Ortaokulu Küçük Erkekler Futbol Takımının oyuncularına madalya ve kupaları düzenlenen törenle verildi.

Sarıgöl Atatürk Ortaokulunda düzenlenen törene Sarıgöl Kaymakamı Çetin Kılınç, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Kılıç, Okul Müdürü Veli Çetin, Beden Eğitimi Öğretmenleri Derya Yaman Orhan, Fatih Boz, okulun öğretmenleri ve öğrenciler katıldı. Törende bir açıklama yapan Beden Eğitimi Öğretmeni Derya Yaman Orhan, "Okulumuz Küçük Erkekler Futbol takımı il genelinde yapılan okul sporları kapsamında il ikincisi olarak, nisan ayında Uşak’ta yapılacak olan Türkiye Şampiyonasında Manisa’yı temsil edecek. Takımımızla gurur duymaktayız. İlimizi en iyi şekilde temsil edeceğiz." dedi.

Törende Sarıgöl İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Kılıç öğrencileri kutlayarak başarılı sporculara madalyalarını takdim etti. Sarıgöl Kaymakamı Çetin Kılınç da, Manisa’yı Uşak’ta yapılacak olan Türkiye Şampiyonasında temsil edecek olan Sarıgöl Atatürk Ortaokulu Küçük Futbol takımına başarılar dileyerek kupalarını verdi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yerel Haberleri