Sarıçamlı Tekvandoculara Başkan Uludağ’dan Destek

Adana Sarıçam Belediye Başkanı Başkan Bilal Uludağ, ilçede faaliyet gösteren ve aralarında dünya 5.’si ve Avrupa şampiyonunun da bulunduğu Doğdu Spor Kulübü sporcularını başarılarından dolayı kutladı.     Türkiye...

Adana Sarıçam Belediye Başkanı Başkan Bilal Uludağ, ilçede faaliyet gösteren ve aralarında dünya 5.’si ve Avrupa şampiyonunun da bulunduğu Doğdu Spor Kulübü sporcularını başarılarından dolayı kutladı.

    Türkiye Tekvando Federasyonu'nun Tekvando Poomsae Türkiye Şampiyonası, 19-23 Ağustos tarihleri arasında yapılacak müsabakalara Adana'yı temsilen katılacak sporculara Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ’dan destek geldi.

    Başkan Bilal Uludağ, Doğdu Spor Kulübü’nün Sarıçam'ın çocuklarının spor alalında eğitilmesine yapmış olduğu katkıdan dolayı teşekkür etti. Uludağ, "Spora destek olan herkesin yanındayız. Bu nedenle Türkiye şampiyonasına gitmeniz bizi sevindirdi. Belediye olarak imkanlarımız doğrultusunda desteğimiz inşallah olacak." dedi.

    Doğdu Spor Kulübü antrenörlerinden Ayşe Doğdu, birisi minikler, 5'i yıldızlar ve 5'i de gençler kategorisi olmak üzere toplam 11 sporcu ile Balıkesir’de düzenlenecek Türkiye şampiyonasında Adana ve Sarıçam'ı başarı ile temsil etmek istediklerini belirtti. CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yerel Haberleri