Sarı Toza Temas Edenler Hastaneye Sevk Edildi

Macaristan Başkonsolosluğu’na gönderilen ‘sarı toz’ maddeyle ilgili maddeye temas eden görevliler UMKE ambulansı ile hastaneye sevk edildi. Sarı toz madde ise incelenmek üzere Ankara’ya gönderildi.Bu sabah Macaristan Başkonsolosluğu’na...

Macaristan Başkonsolosluğu’na gönderilen ‘sarı toz’ maddeyle ilgili maddeye temas eden görevliler UMKE ambulansı ile hastaneye sevk edildi. Sarı toz madde ise incelenmek üzere Ankara’ya gönderildi.

Bu sabah Macaristan Başkonsolosluğu’na gönderilen ve içinde sarı toz bulunan zarf yetkilileri alarma geçirdi. AFAD, UMKE ve diğer ekipler söz konusu konsolosluğun bulunduğu adrese geldi. Sarı toz maddeyi ve söz konusu maddenin bulunduğu yerde inceleme yapan ekipler, daha sonra olay yerinden aldıkları numuneleri Ankara’ya gönderdi. Maddeyle temas eden ve aynı ortamda bulunan 6 personel özel kıyafetlerle UMKE ambulansına bindirildi. Kişilerin hastaneye sevk edildiği ve burada gözlem altında tutulacağı öğrenildi.

Söz konusu sarı toz madde geçtiğimiz günlerde başka konsolosluklara da gönderilmiş, maddeyle ilgili Sağlık Bakanlığı’nın sonuçları bugün açıklayacağı bildirilmişti.

CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Türkiye Haberleri