Sarı: Hakemleri geçemedik

Sezona 1. Küme hedefiyle giren Ladikspor, deplasmanda oynadığı karşılaşmada zayıf rakibi karşısında beraberliği son anda kurtardı.

Rakiplerinin puan kaybettiği haftada yeşil-mavi-beyazlılar önemli bir fırsatı değerlendirememesine rağmen rakiplerinin puan kaybetmesi nedeniyle haftayı lider tamamladı. Ladikspor, sezonun ikinci yarısına puan kaybıyla başladı. Deplasmanda zayıf rakibi Seyranspor’a konuk olan temsilcimiz, 1 puanı da son dakikalarda kurtardı. Pazar günü oynanan maça galibiyet parolası ile başlayan Ladikspor, ilk yarıda baskılı bir futbol oynadı. Konuk ekip Ali İhsan ve Ekrem ile girdiği pozisyonları değerlendiremeyince ilk 45 dakika başladığı gibi tamamlandı.

İkinci yarıya sakatlığı devam eden Sait’i oyuna alan Ladikspor, etkili oyununu ikinci yarıda da sürdürdü. Gol ayaklarının beceriksizliğine Ahmet Sarıdoğan, Ö.Yüzer, M.Özdil’den oluşan hakem triosunun kötü yönetimi de eklenince aranan gol bir türlü gelmedi. Rakip kalede gol arayan temsilcimiz golü kendi kalesinde gördü. 85’de Hüseyin’in attığı gole engel olamayınca 1-0 geriye düştü. Karşılaşmanın bu şekilde bitmesi beklenirken son dakikada Ali İhsan attığı golle 1 puanı Ladikspor’a getiren isim oldu.
Son dakikada gelen gol ve 1 puan Ladikspor’un zirvede kalmasını sağlarken, 2. sıradaki Ortaköy Belediyespor’un yenilgiyle kapattığı haftada önemli fırsat değerlendirilemedi. Ladikspor, Seyranspor karşısında Hasan, H.Hüseyin, Mustafa Çoban, Mustafa Döven, Selami, Ahmet, Mustafa Bozburun (Sait), Mahmut, Hilmi, Ali İhsan ilk 11’i ile mücadele etti.
Ladikspor antrenörü Nihat Sarı iyi mücadele etmelerine rağmen, hakem engeline takıldıklarını söyledi. Seyranspor karşısında üstün olan tarafın kendileri olduklarını dile getiren Sarı, “Karşılaşma boyunca baskılı oynadık. Ama bir türlü golü bulamadık. Bunda hakemlerin yönetimi etken oldu. Birçok atağımız ofsayt gerekçesiyle kesildi. Bir golümüz sayılmadı. Galip gelebilseydik çok büyük avantaj elde edecektik ama maalesef olmadı. Yine de avantaj kaybetmiş değiliz. Şampiyonluğa oynayan takımlarla kendi sahamızda oynayacağız” diye konuştu.
Amatör 2. Küme’de mücadele eden Ladikspor’un yönetimi kendi sahasında oynadığı karşılaşmalara bilet uygulaması getirdi. Ticaret potansiyeli gelişmiş bir belde olmasına rağmen, beldeden yeterli desteği göremeyen Ladikspor, masraflarını karşılayabilmek amacıyla kendi sahasında oynadığı maçları biletli yaptı. Tribün girişine görevli koyan Ladikspor yönetimi maç biletlerini 1 TL’den satışa sunuyor. Önümüzdeki hafta oynanacak Adsız Belediyespor karşılaşmasında da bu uygulamayı devam ettirecek olan Ladikspor yönetimi, taraftarlara destek çağrısında bulundu. Argıthanı Yeni Belediyespor karşılaşmasında bilet uygulaması ilk defa bilet hayata geçirilmiş, maçın hasılatının 300’e yakın taraftar olmasına rağmen 100 TL civarında kalması dikkat çekmişti.
 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri