Sarı: Başarılarım beni hırslandırıyor

Erkekler 80 kiloda tatamiye çıkan Avrupa gençler ikincisi ve gümüş madalyanın sahibi olan Yunus Sarı, elde ettiği başarılar kendisini hırslandırdığını söyledi

Güney Kore’nin Gyeongju kentinde gerçekleştirilen Dünya Tekvando Şampiyonasına ilk kez katılan Beyşehirli milli tekvandocu Yunus Sarı, şampiyonada elde ettiği gümüş madalya ile Konyayı ve Beyşehir’i gururlandırırken, elde ettiği başarıların kendisini teşvik ettiğini söyledi.

Erkekler 80 kiloda tatamiye çıkan Avrupa gençler ikincisi ve ilk kez yarıştığı büyüklerde önemli bir başarıya imza atarak, gümüş madalyanın sahibi olan Yunus Sarı, “Daha yaşım çok genç. Bu sporu çok seviyorum ve ülkemi bu sporda en iyi şekilde temsil etmek için çok çalışıyorum. Yolun başında böyle başarıları elde etmek beni daha çok teşvik ediyor” dedi.

Dünya Tekvando Şampiyonasında 62 kiloda bronz madalya kazanarak tekvando camiasını gururlandıran bir başka isim olan Selçuklu Belediyespor takımı sporcusu Dürdane Altunel ise, “Henüz yaşım 16 ve bu sporda erken başarıyı elde etmek, benim için çok büyük bir mücadeleye güzel bir başlangıç oldu. Bu başarı benim iştahımı açtı ve daha çok çalışmak için benim desteğim oldu. Bizlere verilen desteklerin karşılığını başarılarımız ile göstermek bizleri gururlandırdı” diyerek duygularını dile getirdi.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri