Sarayönüspor’da moraller yerinde

Deplasmanlı Bölgesel Amatör Lig 6. Grup temsilcilerimizden Sarayönü Belediyespor, geride kalan haftada iddialı ekiplerden Demre Belediyespor’u farklı yenmenin sevincini yaşıyor.
 Her hafta giderek çok daha iyi duruma geldiklerini belirten yeşil-siyahlı takımın yöneticisi Özcan Zeybek, “Biz Konya’yı ve Sarayönü’nü bu ligde en iyi şekilde temsil etme çabası içerisindeyiz. Oturmuş kadromuza ilaveten yaptığımız takviyelerle birlikte güçlendik. Her geçen hafta da daha iyi oynuyor, bunun karşılığını da galibiyetlerle alıyoruz. Hedefimiz bu saatten sonra şampiyonluk, diğer rakiplerimizin ne durumda olduğu bizi ilgilendirmez. Biz işimize bakacağız.  Fikstür avantajına sahibiz, bu avantajı en iyi şekilde değerlendirip hedefimize ulaşacağımıza inanıyorum. Hafta sonu deplasmanda oynayacağımız Karaman Belediyespor maçı hazırlıklarına da hemen başladık. Bu maçı kazanıp, yolumuza devam edeceğiz. Demre maçında bizleri yalnız bırakmayan taraftarlarımıza da teşekkür ediyorum, her zaman onların desteğini bekliyoruz” dedi.
Dün yaptığı çalışmayla Karaman Gençlerbirliği maçı hazırlıklarına başlayan Sarayönü Belediyespor’da hafif sakatlığı olan Kemal dışında, herhangi bir eksik bulunmuyor. Halen 8 puana sahip olan ve averajla 5. Sırada yer alan yeşil-siyahlı ekibin, lider Niğde ile arasında sadece iki puan fark bulunuyor.
 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri