Sarayönüspor Başkanı Atçeken: İlk önemli hedefimize ulaştık

1.Amatör Küme play-off maçını kazanarak adını Süper Amatör Küme’ye yazdıran Sarayönüspor’da Kulüp Başkanı Mustafa Atçeken ilk önemli hedeflerine ulaştıklarını söyledi



SARAYÖNÜSPOR İSMİ GÖRMEZDEN GELİNEMEZ
Çok önemli bir başarıya imza attıklarını ifade eden Başkan Mustafa Atçeken; “8 yıl önce kurduğumuz göz bebeğimiz Sarayönüspor bugün ilk uzun vadeli hedefine ulaşmıştır. Sarayönü’nde futbol oynamak isteyen çocuklara, gençlere kapımızı sonuna kadar açtık. İlk etapta ilçe çocuklarını kötü alışkanlıklardan uzak tutarak spor ile iç içe yaşamalarını amaçladık ve bu konuda da başarılı olduk. Ardından alt yaş gruplarından başlayarak kulüp oyun iskeleti oluşturduk. 8 yıl önce U13- U14 takımlarımızda formamızı terleten oyuncularımız bugün Süper Amatör Küme’ye bizi taşıyan oyuncularımızdır. İlçemizin çocuklarına bu fırsatı sunduk onlarda bizlerin yüzün kara çıkartmadı. Sarayönüspor ismi artık yadsınamaz ve görmezden gelinemez bir noktaya ulaşmıştır” dedi.
Sarayönüspor-Gerezspor maçını değerlendiren Başkan Atçeken; “Geçen yılı lider bitirdik ve sonrasında play-offta kaybettik. Bu yıl liderler direkt çıktı. Geçen sezon son saniyede Süper Amatör Küme’nin kapısından dönmüştük. Bu yıl yine son maçta son saniyede, son penaltıyla Süper Amatör’e yükseldik. Gerçekten kıran kırana ve adeta profesyonel havada geçen bir final maçı oldu. Öncelikle kupayı kazanan oyuncularımı ve teknik ekibimi kutluyorum. Karşılaşmanın 86.dakikasında forvetimiz Mustafa Ferhat sakatlandı ve onu sedye ile dışarıya Gerezsporlu oyuncu kardeşlerimiz çıkardı. Bunlar bizim galip gelirken de, kaybederken de asla taviz vermeyeceğimiz bir duruştur. 8 yıldır bu centilmen ve fair-play duruşumuzu tüm Konya’da göstermeye çalıştık. Çıktığımız her maçta bunu gösterdik. Final maçında da o anı görünce en az kupayı kazanmış kadar mutlu oldum. Gerezsporlu oyuncu kardeşlerimi de canı gönülden kutluyorum” şeklinde konuştu.
BAL, BİZLER İÇİN HAYAL DEĞİL
Kendileri adına yeni hedefin kesinlikle Bölgesel Amatör Lig (BAL) olduğunu ifade eden Başkan Atçeken; “İlk hedefimize ulaştık ve Konya yerel liglerindeki ulaşabileceğimiz en yüksek seviyeye ulaştık. Şimdi ilkelerimizden uzaklaşmadan Sümer Küme’de kalıcı olmayı hedefliyoruz. Grupta çok ciddi bütçelere sahip Sarayönü ilçesinden daha büyük ilçe takımları var. Elbette buraya bir adaptasyon sürecimiz olacak ancak bu süreci atlattıktan sonra rekabetçi bir takım oluşturarak şampiyonluk, play-off için mücadele edeceğiz. Hedeflerimiz doğrultusunda Bölgesel Amatör Lig çok uzak değil” ifadelerini kullandı.

BİRLİKTE ÇOK DAHA GÜZEL İŞLERE İMZA ATACAĞIZ

Kendilerini destekleyen Sarayönlü vatandaşlara teşekkür eden Başkan Atçeken; “Belki kurulduğumuzda ve başarılar yakaladığımızda bizi kabul görmeyenler olmuştur ancak biz bunlara aldırış etmeden hedeflerimize yürüdük. Bugün bizleri destekleyen, desteklemeyen tüm hemşerilerime teşekkür ediyorum. Bu konuda da hem ilçemizdeki önemli iş insanlarından hem de Konya iş dünyasında çalışmalarını sürdüren hemşerilerimizden gelecek dönemde çok daha fazla destek istiyoruz. Hep birlikte daha ileriye gidecek gücümüz ve enerjimiz vardır” açıklamalarını yaptı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri