Sarayönünün şampiyonu TEML

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen Liselerarası Futbol Turnuvasında geçtiğimiz yıl şampiyon olan Sarayönü TEML yine şampiyon oldu.

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen Liselerarası Futbol Turnuvası’nda geçtiğimiz yıl şampiyon olan Sarayönü TEML yine şampiyon oldu. İlk maçında Mehmet-Emine Akdoğan Anadolu Lisesi ile karşılaşan Sarayönü Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi rakibini 6-0 mağlup ederek turnuvaya iyi başladı. Sarayönü ÇPL’yi 7-1, Ladik ÇPL’yi 4-2 mağlup eden Sarayönü TEML, 1 puanın yeteceği maçta Sarayönü İHL’ni 3-2 mağlup ederek şampiyon oldu. Karşılaşma sonunda büyük sevinç yaşayan yeşil-beyazlı oyuncular, şampiyonluk coşkusunu seyircilerle birlikte yaşadı.

SARAYÖNÜ ÇPL 2. OLDU

Liselerarası Futbol Turnuvası’nda Ladik ÇPL’nin Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi’ne mağlup olup çözülmesi, Sarayönü ÇPL’ne yaradı. Turnuvaya kötü başlayan ve ilk iki maçında sadece 1 puan alabilen Sarayönü ÇPL, cezalı oyuncularından yoksun sahaya çıkan Ladik ÇPL’yi 4-1 mağlup ederek avantaj yakaladı. Son maçında Anadolu Lisesi’ni de 4-3 mağlup eden Sarayönü ÇPL ilçe ikincisi oldu. Mehmet-Emine Akdoğan Anadolu Lisesi’nin 5. sırada yer aldığı turnuvanın üçüncüsü yarım kalan Ladik ÇPL-Sarayönü İHL karşılaşması ile ilgili çıkacak karardan sonra belli olacak.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri