Sarayönünün kader haftası

Sarayönü Belediyesporun son hafta oynayacağı Burdur Şekerspor maçı ve Emirdağsporun deplasmanda oynayacağı Manavgat Belediyespor maçı yeşil-siyahlı ekibin ligdeki kaderini belirleyecek

Sarayönü Belediyespor’un son hafta oynayacağı Burdur Şekerspor maçı ve Emirdağspor’un deplasmanda oynayacağı Manavgat Belediyespor maçı yeşil-siyahlı ekibin ligdeki kaderini belirleyecek. Temsilcimiz Play-Off’a kalıp 3. Lig iddiasını sürdürebilmek için Burdur Şekerspor’u yenip, Manavgat’tan gelecek sevindirici haberi bekleyecek. Zorlu müsabakalar Pazar günü saat 14:30’da başlayacak.  Bölgesel Amatör Lig’de 22. Haftaya girilirken, temsilcimiz Sarayönü Belediyespor kendi sahasında ve seyircisi önünde Burdur Şekerspor’u ağırlayacak. Play-Off’u garantileyen Emrespor ve ikinci sırada ki Emirdağspor’un ardından 3. sırada yer alan yeşil-siyahlılar,3. Lig mücadelesi için ya tamam ya devam diyecek. Türkiye 3. Futbol Ligi’ne 64 yıllık tarihi boyunca ilk defa bu kadar yaklaşan Sarayönü Belediyespor’un galip gelmesi yeterli olmayacak ve Manavgat’tan gelecek müjdeyi bekleyecek. Şansımız az, işimiz zor ama ümitli bekleyiş sürüyor. Sarayönü Belediyespor’un Play-Off’a kalabilmesi için mutlak surette Burdur Şekerspor’u yenmesi ve geçen hafta ligde kalmayı garantileyen Manavgat Belediyespor’un ikinci sırada ki Emirdağspor’dan 1 puan alması yeterli olacak. Aksi halde Emirdağspor’un alacağı her türlü 3 puan yeşil-siyahlıları Play-Off dışında bırakacak. Sözün bittiği noktaya gelindiği haftada Pazar günü saat 14.30’da başlayacak maçları beklemekten başka kimsenin elinden bir şey gelmiyor. Saat 16.30’da ise maçlar bitecek ve Sarayönü Stadyumu ya düğün gününü ya da hüzün gününü yaşayacak.

Stadın tıklım tıklım dolmasının beklendiği tarihi günde Sarayönü Belediyespor ilk maçta 3-1 mağlup ettiği Burdur temsilcisi karşısına cezalı Nuri ve ameliyat olan Murat’tan yoksun çıkacak. Sarayönü Belediyespor son haftaya bir hayli sıkıntılı girdi. Buna rağmen kağıt üzerinde matematiksel olarak şansı devam eden temsilcimiz mucizenin gerçek olmasını bekliyor. Sarayönü Belediyespor ile ilgili açıklamada bulunan Genel Kaptan Muammer Akhançer, umutların bir hayli köreldiği dönemde, tünelin ucundaki ışığın azda olsa parladığını söyledi. Akhançer açıklamasında, “22 haftalık uzun ve her anlamda yorucu olan Bölgesel Amatör Lig maratonunun sonuna yaklaştık. İyi başlayamadığımız Bölgesel Amatör Lig’de sonradan toparlanarak kaybettiğimiz puanları toparladık ve şampiyonluk potasında önemli bir yer edindik. Özellikle sezonun ikinci yarısında mükemmel bir çıkış yakalayan takımımız, 9 maçta 7 galibiyet, 2 de beraberlik aldı. Bu şekilde ligin ikincilik koltuğuna oturduk ve Play-Off için önemli bir avantaj elde ettik. Geçtiğimiz hafta Emirdağ’da geçirdiğimiz ağır kaza ise bu avantajımızı sildi götürdü. Şimdi küçük bir umutta olsa Manavgat’ın Emirdağspor’dan puan alabileceğini düşünüyorum. Emirdağspor inişli çıkışlı bir takım olduğu için ne yapabileceğini kestirebilmek zor. Bu yüzden daha istikrarlı bir ekip olan Manavgat, Emirdağspor’u bir hayli zorlayacaktır. Beni endişelendiren ise Manavgat Belediyespor’un düşme potasından uzaklaşması oldu. Düşmekten kurtulmanın verdiği bir rahatlıkla sahaya çıkacak olan Manavgat Belediyespor, yeterli direnci gösterebilecek mi? sorusu sürekli aklımda. Tek temennim bu karşılaşmadan çıkacak sonucun bizim yüzümüzü güldürmesi” ifadelerini kullandı. Sarayönü Belediyespor son haftaya bir hayli sıkıntılı girdi. Buna rağmen kağıt üzerinde matematiksel olarak şansı devam eden temsilcimiz mucizenin gerçek olmasını bekliyor.

SPOR SEVRİSİ

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri