Sarayönü'ne zeytin dalı

Bölgesel Amatör Lig 5.Grup'ta Konya'yı temsil eden takımlardan olan Akşehirspor, grupta en güçlü rakibi olan Sarayönü Belediyespor'a zeytin dalı uzattı.

Bölgesel Amatör Lig  5.Grup'ta Konya'yı temsil eden takımlardan olan Akşehirspor, grupta en güçlü rakibi olan Sarayönü Belediyespor'a zeytin dalı uzattı. İki ekip arasındaki gerginlik bu sezonda artarak devam etti. Bölgesel Amatör Lig 5.Grup'u şampiyon olarak tamamlayan ve 3.Lig öncesi oynana Play Off karşılaşmasına çıkan Sarayönü Belediyespor'un, rakiplerine destek olmaya giden kırmızı-beyazlı takımın taraftarları en son oynanan  ve Sarayönü Belediyespor'un 2-0 kaybettiği Halide Edip Adıvarspor mücadelesi sonrası, Halide Edip Adıvarspor'un kalecisi İskender'e Akşehirspor atkısı ile poz verdirtti. Bu fotoğraf ile gönderme yapan Akşehirsporlu taraftarlar yaptıkları bu hareketler sonrası Sarayönü Belediyespor Kulübünden özür diledi.

ÖZÜR DİLİYORUZ

Bu hafta sonu Selçukspor ile Play Out mücadelesine çıkacak olan Akşehirspor'un Kırmızı Sokak Taraftar Grubu zorlu mücadele öncesi sosyal medyadan açıklama yaparak Sarayönü Belediyespor'a zeytin dalı uzattı. Taraftar Grubu'nun yaptığı açıklama şu şekilde: "Acısıyla,tatlısıyla bir sezonuda geride bıraktık. Fair-play ruhuyla çıktığımız bu yolda kapıldığımız heyecan,istek,arzu ve aşırı sevgiden kendimize yakıştıramadığımız bir çok olay yaşadık. Futbolun bir oyun,bir yarışma,bir rekabet olduğunu aklımıza getiremedik. Özellikle Sarayönü Belediyespor taraftarıyla girdiğimiz diyologlar ne bize yakıştı, ne de Sarayönü camiasına. Aynı ilin temsilcileri olan bu 2 güzide camianın arasındaki husumet nedir? Bu kavga neden? Evet tahriklere kapıldık, yanlışlar yaptık ama 2 tarafta yaptı. Doğru yapmaya çalışan illa ki yanlışlıklar yapacaktır. Ama önemli olan bundan ders çıkarabilmek. Biz Kırmızı Sokak Taraftar Grubu olarak bundan sonra bu tarz davranışlara asla prim vermeyecek olup, yapanların tüm şiddetimizle karşısında duracağız. Birlikten kuvvet doğar ilkesiyle hareket edeceğimiz bildirmek isteriz. Sarayönü camiasından özür diliyoruz."

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri