Sarayönü’ne büyük destek

Sarayönü Belediyespor’a verilen destek sözü tutuldu.

Sarayönülü işadamı Aydın Boza, Mersin deplasmanında takıma destek oldu. Boza, şampiyonluğun geleceğine inandıklarını söyledi

Bölgesel Amatör Lig 6. Grupta mücadele eden Sarayönü Belediyespor’a verilen destek sözü tutuldu. Sarayönülü işadamı Aydın Boza, Mersin deplasmanında takıma destek oldu. Ekol Fırın Makineleri Sanayi sahibi Aydın Boza, kılını kıpırdatmayan diğer işadamlarına da örnek oldu. 24 saatini kafileyle geçiren Aydın Boza, futbolcuların yüz ifadelerinde ki o hırsın şampiyonluğu getireceğine inandığını söyledi.
Sarayönü Belediyespor’un Mersin’de oynadığı Toroslar Belediyespor maçının deplasman masrafları Ekol Fırın Makineleri Sanayi ortakları Aydın ve Adnan Boza kardeşler tarafından karşılandı. Boza, takımın Mersin’de geçirdiği süre içerisinde tüm ihtiyaçlarını karşıladı.
Sarayönülü olarak Sarayönü’ne karşı bir vefa borcunun olduğunu altını çizen İşadamı Aydın Boza, gazetede okuduğu ‘Altın Adam’ haberinin ardından kampanyaya dahil olmaya karar verdiklerini belirterek, “Sarayönü bizim memleketimiz. Bu desteği hiçbir beklentimiz olmadan verdik. Memleketimize karşı olan vefa borcumuzu ödemek istedik” dedi.
Toroslar Belediyespor maçı ile görüşlerini de açıklayan İşadamı Aydın Boza, “Malzemecisinden yöneticisine, teknik ekipten futbolcusuna masörüne kadar hepsi kaliteli insanlar. Bu kaliteli insanlarla tanıştığım için çok mutlu oldum. Bu genç insanlarla birlikte vakit geçirip vakit geçirmek, maç öncesinden sonuna kadar o maç heyecanını yaşamak güzeldi. Yöneticiler Özcan Zeybek, Ali Keskin, Niyazi ve Hayri hocalarla ve masör Kerim ile kaynaşmamız çok güzeldi. Bende kendimi takımın bir parçası gibi hissettim. Yenilmiş olmaları hiç önemli değil. Maç devam ederken futbolcu kardeşlerimin yüzündeki o kazanma hırsını görebilmek her şeye bedel. Bu ruh başarıyı getirir. Bu takım böyle devam etsin şampiyon olur. Son olarak benim yaşadığım bu mutluluğu Sarayönülü diğer işadamlarının da yaşamasını arzu ediyorum” dedi. 

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri