Sarayönü’nde yorum savaşı

Sarayönü Belediyespor Başkanı Mehmet Güney’in takımla yaptığı açıklamalara oyuncular büyük tepki gösterdi. Oyuncular Sarayönü Manşet Gazetesi’nin internet sitesinde yayımlanan haberin altına tepkili yorumlarda bulundu.

Sarayönü Belediyespor Başkanı Mehmet Güney’in takımla yaptığı açıklamalara oyuncular büyük tepki gösterdi. Oyuncular Sarayönü Manşet Gazetesi’nin internet sitesinde yayımlanan haberin altına tepkili yorumlarda bulundu.  Yaşanan bu olayların arıdndan 2. yarı Sarayönü Belediyespor’un performansı merakla bekleniyor    

Bölgesel Amatör Lig’de mücadele eden temsilcimiz Sarayönü Belediyespor’da başkan Mehmet Güney’in son açıklamaları ardından ortam iyice gerginleşti. Güney’in son açıklamasında yeterli bulmadıklarını söylediği İsmail Temur ilçede yayınlanan bir gazetenin internet sitesindeki habere yorum yaptı. Temur’un bir hayli sinirli olarak yaptığı yorum şu şekilde; “Benim hakkımda kimden ne duyduysanız yalan arkadaş. Bırakın bu yönetim yandaşlığını. Madem haber yapıyorsunuz, doğruları yazın. İnsanları kötülemekten kimsenin eline bir şey geçmez. Allah korkusu da mı yok sizde!”
Temur gibi takımdan ayrılan bir başka isim olan Orçun Selduman da Başkan Mehmet Güney’e aynı haberin yorum kısmından ateş püskürdü. Orçun habere yaptığı yorumda, “Utanmadan vasatı aşamadı diyorsunuz demi? En iyi olduğum dönemde beni ben kesmedim. Bir tane maaş yoktu ortada, sigorta dediler yalan, peşinattan kalanları saymıyorum bile. Ben o takıma para kazandırdım da ayrıldım. Utanmadan para da istediniz. Alın bunu da yazın. O başkanınıza da selam, hakkım haram olsun” dedi.
Oyuncuların bu denli şiddetli tepkiler ardından siteden haber kaldırılırken, Sarayönü Belediyespor Başkanı Mehmet Güney’in konuyla ilgili açıklama yapması bekleniyor.

merhabahaber.com

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri