Sarayönü’nde yaprak dökümü

Sarayönü Belediyespor’da yaprak dökümü sürüyor. Daha önce 7 futbolcuyla yollarını ayıran yeşil-siyahlılar; Murat Ulusoy ile karşılıklı anlaşarak sözleşmeyi fesh etti. 5 günlük tatile giren Sarayönü Belediyespor 4 Ocak’ta yeniden toplanacak

Sezon öncesi gerçekleştirdiği transferlerle yankı uyandıran ve hedefini şampiyonluk olarak belirleyen Sarayönü Belediyespor istediği uyum, hava ve istikrarı bir türlü yakalayamadı. Aldığı kötü sonuçlarla hedeften uzaklaşan Sarayönü Belediyespor, ara transfer döneminde kadrosunda revizyona gitti.Yeşil-siyahlılar 8 oyuncuyla yollarını ayırdı. Akşehirspor’un bir hayli gerisinde kalan Sarayönü Belediyespor, şampiyonluk hedefini kümede kalma hedefi ile değiştirdi. Karapınar Belediyespor ile il ikinciliği için yarışan yeşil siyahlılar, ikinci yarıda bir mucize olmazsa ligi Konya ikincisi olarak bitirerek play-off maçlarına kalmayı planlıyor.

MADDİ KRİZ SÜRÜYOR

Bölgesel Amatör Lig’de aldığı başarısız sonuçların ardından kadroda revizyona gitme kararı alan Sarayönü Belediyespor’da maddi krizinde olduğu öğrenildi. Yeşil-siyahlılara ilçede ticaret yapan kuruluşların yeterli destek vermediği kaydedildi. Teknik direktör Niyazi Kart’ın raporu doğrultusunda sezon ortasında 4 oyuncuyla yollarını ayıran Sarayönü Belediyespor ara transfer dönemi öncesinde ise 4 oyuncu ile sözleşmeyi fesh etti.  8 oyuncuyla yollarını ayıran Sarayönü Belediyespor’un ara transfer döneminde kadrosuna en az 5 oyuncuyu katacağı öğrenildi. Sarayönü Belediyespor’un yollarını ayırdığı isimler şöyle: “Akın Taşkın, Altay Kartal, Ferhat Gerger, Hasan Can Özkan, Mustafa Dilek, Osman Uğurlu, Murat Ulusoy ve Eray Özaydemir”

FUTBOLCULAR 5 GÜN TATİLDE

30 Aralık tarihine kadar çalışmalarına Sarayönü’nde sürdüren yeşil-siyahlılar 5 günlük araya girdi. Teknik direktör Niyazi Kart tarafından 5 günlük izin verilen futbolcular 4 Ocak’ta yeniden bir araya gelecek. Sarayönü Belediyespor, kamp programı ile çalışmalarına ağırlık vererek ikinci yarıya girecek. İkinci yarının ilk haftasını bay geçecek olan Sarayönü Belediyespor’un ekstradan hazırlık için bir haftası bulunuyor.

SADECE 3 GALİBİYET ALDI

Sarayönü Belediyespor, ilk yarıda oynadığı 12 karşılaşma sonucunda sadece 3 galibiyet elde edebilirken, 5 beraberlik, 4 mağlubiyet aldı. 17 gol atıp kalesinde 18 gol gören yeşil siyahlılar, 14 puan toplayarak 8’nci sırada konumlandı.Konya temsilcilerimizden Akşehirspor ise şampiyonluk hedefi ile mücadele ettiği grupta 28 puanla ikinci sırada yer alıyor. Karapınar Belediyespor ise Sarayönü Belediyespor’u bir puan geriden takip ediyor.

ABİDİN KURT

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri