Sarayönü’nde kupalar sahiplerini buldu

Sarayönü'nde okullar arasında düzenlenen spor etkinlikleri neticesinde turnuvalarda derece elde eden okullar ve öğrenciler ödüllerini aldı

Sarayönü'nde okullar arasında düzenlenen spor etkinlikleri neticesinde turnuvalarda derece elde eden okullar ve öğrenciler ödüllerini aldı. Hafta içerisinde Sarayönü Belediyesi Kapalı Spor Salonu'nda düzenlenen törende, öğrenciler kupa ve madalyalarına kavuştu.

Gerçekleştirilen kupa törenine Kaymakam Harun Yücel, Garnizon ve İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Seyfullah Aydın, Belediye Başkanı Nafiz Solak, İlçe Gençlik ve Spor Müdür Vekili Sultan Ahmet Kaymak, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri, okul müdürleri ve öğrenciler katıldı.

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı'nın ardından başlayan program, Sarayönü Ata Savunma Sanatı Takımı'nın gösterisiyle devam etti. Ardından kupa törenine geçildi.

Liseler arası erkekler voleybol turnuvasında 1. olan Sarayönü ÇPL, 2. olan MEA Anadolu Lisesi ve 3. olan İmam Hatip Lisesi, kupa ve madalyalarını Kaymakam Harun Yücel'in elinden aldı. Liselerarası Erkekler Futbol Turnuvası'nda 1. olan MEA Anadolu Lisesi, 2. olan Sarayönü ÇPL ve 3. olan Ladik ÇPL'ye kupa ve madalyalarını Garnizon ve İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Seyfullah Aydın takdim etti. Ortaokullar arası erkekler futbol turnuvasında 1. olan Başhüyük Ortaokulu, 2. olan İsmail Kara Ortaokulu ve 3. olan Gazi Ortaokulu, kupa ve madalyalarını Belediye Başkanı Nafiz Solak'tan aldı. Ortaokullar arası kızlar futbol turnuvasında 1. olan İsmail Kara Ortaokulu, 2. olan Gazi Ortaokulu ve 3. olan Merkez Ortaokulu kupa ve madalyalarını İlçe Gençlik ve Spor Müdür Vekili Sultan Ahmet Kaymak'tan aldı. Liselerarası Kızlar Voleybol Turnuvası'nda 1. olan MEA Anadolu Lisesi, 2. olan Kız Meslek Lisesi ve 3. olan Sarayönü ÇPL'ye kupa ve madalyalarını İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili İsmail Özkan verdi. Diğer spor dallarında da dereceye giren okullar ve öğrencilere, kupa ve madalyalarını İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri ve Okul İdarecileri verdi.

SPOR SERVİSİ

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri