Sarayönü’nde kırmızı kartlar konuşuluyor

Bölgesel Amatör Ligde hafta sonu oynanan Sarayönü Belediyespor-Toroslar Belediyespor karşılaşmasında yeşil siyahlı oyuncuların sorumsuzluğu pahalıya mal oldu.

Bölgesel Amatör Ligde hafta sonu oynanan Sarayönü Belediyespor-Toroslar Belediyespor karşılaşmasında yeşil siyahlı oyuncuların sorumsuzluğu pahalıya mal oldu. İki kırmızı kartın çıktığı karşılaşmada oyunu 9 kişi ve hocasız tamamlayan Sarayönü Belediyespor, sarı kartlarla çıkan kartların fazlalığından dolayı para cezasıyla da cezalandırılabilir.

Toroslar Belediyespor karşılaşmasında Dk.90’da kalesinde golü gördükten sonra kaleci Cihangir, acısını rakipten çıkarmaya kalktı. Rakip oyunculardan Abdullah ile Cihangir arasında geçen diyalogun ardından sinirlerine hakim olamayan Cihangir, Abdullah’ın üzerine yürüdü. Cihangir’in darbesi sonucu Abdullah yerde kalırken, karşılaşmanın orta hakemi bu sorumsuzca hareketi direk kırmızı kart ile cezalandırdı. Cihangir kırmızı kartla soyunma odasının yolunu tutarken bu kez Antrenör Ahmet Kök, hakem ile karşı karşıya geldi. Sert itirazlarından dolayı Ahmet Kök, karşılaşmanın orta hakemi Deniz Yatgın tarafından tribüne gönderildi. 90+9’da ise bir diğer sorumsuzluk örneği Ahmet Sarı’dan geldi. İtirazlarından dolayı ikinci sarı kartı gören Ahmet Sarı oyun dışında kaldı. Haftaya deplasmanda oynanacak olan Reyhanlı Belediyespor karşılaşmasına yedek kaleci, forvet oyuncusu ve antrenörü olmadan çıkacak olan Sarayönü Belediyespor’un ne yapacağı merak konusu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri