Sarayönü’nde keyifler yerinde

Bölgesel Amatör Ligi'nin 12. haftasında birbirinden önemli maçlar oynanacak.

Bölgesel Amatör Ligi'nin 12. haftasında birbirinden önemli maçlar oynanacak. Sarayönü ve Karapınar yarın rakipleri ile karşılaşırken Çatalhüyük Çumra Belediyespor Ceyhanspor ile Pazartesi günü karşılaşacak. Sarayönü Belediyespor’da oyuncuların neşeli olması ve son haftalarda alınan galibiyetlerin herkesi mutlu etmesi takımda olumlu bir hava yaratıyor

Liderden 13 puan 2. Niğde Belediyespor’dan 5 puan geride olan Sarayönü Belediyespor bu hafta deplasmanda Kozan Belediyespor ile karşılaşacak. Bu maç öncesinde 6 galibiyet 2 beraberlik ve 3 mağlubiyeti olan yeşil siyahlı ekip, 17 puanla 6. sırada bulunan Kozan belediyespor’u mağlup ederek öncelikli olarak Niğde Belediyespor ile arasındaki puan farkını azaltmanın peşinde olacak. Kozan Belediyespor’da ise hesaplar iç saha galibiyeti üzerine.

STRESİ ATTIK

Sarayönü Belediyespor'un golcü oyuncularından Orçun Selduman, takım olarak üzerlerindeki stresi attıklarını söyledi. 68'de havada asılı kalarak attığı golle Pozantı kilidini açan golcü oyuncu maçtan sonra yaptığı açıklamada şanssız puan kayıpları yaşadıklarını belirterek, "Son haftalarda yükselen bir grafiğimiz var. Üst üste aldığımız iki galibiyetle yaşadığımız puan kayıplarının üzerimizdeki stresini attık" dedi.

İlk yarıyı en az puan farkıyla kapatmak istediklerini dile getiren golcü oyuncu, "Önümüzde iki önemli maçımız var. Bu hafta deplasmanda Kozan ile oynayacağız. Daha sonra Meski gelecek. Bu iki maçtan da galibiyetle ayrılmak istiyoruz. İlk yarıyı ilk ikiye yakın bir yerde tamamlayıp devre arasına öyle girmek istiyoruz" diye konuştu.

Pozantı filelerine 2 gol birden gönderen ve gol sayısını 4'e çıkaran Orçun, "Gol atmak güzel. Bu gollerde arkadaşlarımın payı büyük. 7 haftalık aranın ardından golle buluşmakta ayrı bir mutluluk benim için" dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri