Sarayönü’nde hedef 5’te 5

Şampiyonluk yolunda avantajlı olan Sarayönü Belediyespor teknik direktörü Niyazi Kart’ın hedefi takımın başında çıkacağı 5. maçı da kazanmak

Sarayönü Belediyespor yarın şampiyonluk yolunda zorlu bir maça çıkacak.  karşılaşma öncesi gazetemize açıklamalarda bulunan Sarayönü Belediyespor Teknik Direktörü Niyazi Kart, "Bay geçtiğimiz haftada, haftayı bu kadar karlı kapatacağımızı düşünmüyordum işin açıkçası. Çok şükür şampiyonluğa bir adım daha yaklaştık. Bu hafta, Meskispor Ereğli'ye konuk oluyor. Ereğli'de küme düşmemek için kazanmak zorunda. Bizde Osmaniyespor'u evimizde yendiğimiz takdirde kazanıyoruz. Şu anda maça iyi hazırlanıyoruz. Sakat ve cezalımız yok. Osmaniyespor'u yenerek, Meski'nin puan kaybetmesiyle şampiyonluğumuzu ilan etmeyi düşünüyoruz. İnşallah biz şampiyon oluruz. Takımın başında 4 maça çıktım. 4'ünü de kazandım. Şimdi hedefim 5'te 5" dedi.

BİZİM KADROMUZ DAHA İYİ

Yardımcı hocaların Osmaniyespor'un maçına giderek iyi analiz ettiğini belirten Kart, "Geçen hafta ben Mersin derbisindeydim. Yardımcı antrenörlerimiz ise Osmaniyespor'un Yeni Aksarayspor ile oynadığı maça gittiler. Rakibimizi iyi tanıyoruz. Onların kadrosuna göre bizim kadromuz daha iyi. Osmaniyespor'u yeneceğiz. Osmaniyespor'da şu anda çok iyi bir çıkış yakalamış durumda. Özellikle teknik direktör Harun Aydoslu ile 7 maçta iyi bir çıkış yakaladı. Osmaniyespor'un bu performası gözümü korkutmuyor. Çünkü Osmaniyespor hep bizim yendiğimiz takımlarla oynadı. Biz Yeni Aksarayspor ve Karaman Belediyespor'u yendik. Bizden sonraki hafta Osmaniyespor yendi. Yani Osmaniyespor'un yendiği takımlar hep mental açıdan çöküktü. Biz şampiyonluğa oynayan takımlara karşı çok iyi oynuyoruz. Kaybettiğimiz takımlara baktığınız zaman hep küme düşmemeye oynayan ekipler. Sene başından bu yana şampiyonluğa oynayan takımlara karşı daha iyi hazırlandık. Bu haftada şampiyonluğa oynayan Osmaniyespor'u yeneceğiz. " şeklinde konuştu.

AHMET SÜTCÜ  merhabahaber.com

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri