Sarayönü’nde hazırlıklar yarın başlayacak

Bölgesel Amatör Lig 5. Grupta Sarayönü Belediyespor bu haftayı bay geçti. Grupta yer alan 13 takımdan 9’u birer hafta dinlenirken, bay sırası Sarayönü Belediyespor’a geldi.

Bölgesel Amatör Lig 5. Grupta Sarayönü Belediyespor bu haftayı  bay geçti. Grupta yer alan 13 takımdan 9’u birer hafta dinlenirken, bay sırası Sarayönü Belediyespor’a geldi. Yüksek tempoda oynanan 68 Yeni Aksarayspor karşılaşmasının ardından bir hafta dinlenme fırsatı bulan Sarayönü Belediyespor, antrenman programını ise aynen devam ettirdi. Yeşil-siyahlılar Cuma gününe kadar antrenmanlarını sürdürdükten sonra, Cumartesi, Pazar ve  bugünü  izinli geçirecek.  Sarayönü Belediyespor  yarın Osmaniyespor deplasmanının hazırlıklarına başlayacak.

PRİMLER İKİYE KATLANDI

68 Yeni Aksarayspor’u Sarayönü’nde 3-0 yenen Sarayönü Belediyespor’un, güzel bir oyun sergilemesi üzerine memnun kalan yeşil-siyahlı yönetim, karşılaşmanın ardından primleri de ikiye katladı. Karşılaşmadan sonra takımın soyunma odasına gelen Başkan Nafiz Solak ve yöneticiler, teknik heyet ve futbolcuları tek tek tebrik ettikten sonra primlerin ikiye katlanmasına karar verdi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri