Sarayönü’nde hazırlıklar sürüyor

Bölgesel Amatör Lig'de mücadele eden Sarayönü Belediyespor, devre arası hazırlıklarına devam ediyor.

Bölgesel Amatör Lig'de mücadele eden Sarayönü Belediyespor, devre arası hazırlıklarına devam ediyor. Kamp programı dahilinde çalışmalarını sürdüren yeşil-siyahlılar, hafta içi oynadığı hazırlık maçı ile eksiklerini gördü. Kendi tesislerinde Konya Anadolu Selçukluspor'un U-19 takımıyla karşılaşan temsilcimiz karşılaşmadan 2-2'lik beraberlikle ayrıldı.

Maça, kalede Kadir, defansta Enes, Kenan, Uğur, Hüsnü, orta sahada Tünay, Birkan, Mustafa Baştin, Abaka, Ahmet Ceran, forvette Ahmet Sarı ile başladı. Hücumda Ahmet Ceran, Abaka ve Ahmet Sarı ile etkili olmaya çalışan yeşil-siyahlılarda bitirici vuruşların zayıflığı göze çarptı.

26. Dakikada defansın arkasına sarkan Rahim, penaltıyla durdurulabildi. Topun başına geçen Rahim penaltıyı gole çevirerek takımını 1-0 öne geçirdi. İlk yarı bu şekilde sona ererken, ikinci yarıya orta sahada İlimdar ile başlayan Sarayönü Belediyespor, ilk yarıya oranla orta sahadaki gücünü arttırdı. 60'ta Abaka verkaçla korner çizgisine inerek topu içeri çevirdi. Hüsnü'nün pasında topla buluşan Birkan'ın şutu direğe çarparak ağlarla buluşurken, maçta denge sağlandı. 75'de oyuna sonradan dahil olan Onurhan, köşe vuruşunu, yine ikinci devre şans bulan Mevlüt'e pas olarak kullandı. Mevlüt'ün ceza sahasına ortasında iyi yükselen İlimdar, kafa vuruşuyla takımını 2-1 öne geçirdi. Dk.85'te ise kaleci Cihangir'in önce olduğunu gören Rahim'in 35 metreden gerçekleştirdiği aşırtma vuruş ağlarla buluşurken, karşılaşmanın en güzel görüntüsünü oluşturdu. Bu golle hazırlık karşılaşması 2-2'lik skorla sona erdi. İki haftalık kamp süresince günde çift antrenmanla hazırlıklarına devam eden Sarayönü Belediyespor'da futbolcuların yorgunluğu gözlerden kaçmadı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri