Sarayönü’de ‘Bayrak As’ kampanyası

Sarayönü Belediyespor 2. Başkanı Halil İbrahim Turanın kişisel gayretiyle ilçede Bayrak as kampanyası başlatıldı. Kampanyaya ilk etapta 12 kurum katılırken, yaptırılan bayraklar ilçemizin caddelerini süslemeye başladı.

2. Başkan Halil İbrahim Turan kampanyanın devam ettiğini belirterek, Sarayönü zenginleri ve esnaflarını kampanyaya katılmaya davet etti. 

Tüm Sarayönü’nün birlik-beraberlik içerisinde hareket etmesi adına başlatılan ‘Bayrak As’ Kampanyası’na gösterilen ilginin kendilerini memnun ettiğini, ancak daha fazlasının yapılabileceğini bildikleri için bunu yeterli görmediklerini ifade eden Turan, “Sarayönü her zaman sporda öncü ve örnek teşkil etmiştir. Sarayönü futbolla kendinden bahsettirmiştir. İlçemizin üzerindeki ölü toprağını atmasına ve yeniden, heyecanlı bir şekilde şampiyonluk hedefiyle yoluna devam eden takımımıza desteğin sağlanması adına başlattığımız ‘Bayrak As Kampanyası’ tüm hızıyla devam ediyor. Böyle bir hareketliliğin Sarayönüspor’umuza önemli artılar kazandıracağına inanıyoruz. Artık Sarayönü takımımızın şampiyon olarak layık olduğu yere geleceğine inandı. Yeşil-siyah renklerde yaptırılan ve ilçenin her yerini süslemeye başlayan bayraklarımız Sarayönü’nü şimdiden şampiyonluk havasını teneffüs eder hale getirdi. Bu kampanyaya başlarken amacımız hem Sarayönü’nü şampiyonluk havasına sokmak, hem de insanlarımızın bu vesile ile kulübümüze maddi-manevi katkılarını sağlamaktı. Bunda başarılı olduk. Ama Sarayönü gibi bir ilçede bunun yeterli olmadığını, daha iyisinin ve daha fazlasının yapılacağını da biliyoruz. Kampanyaya destek veren ve verecek kişilere şimdiden teşekkür ediyoruz. Sarayönüspor’umuz, bu birlikteliğimizin ortaya çıkaracağı sinerjiyle şampiyonluğa ulaşacak. Buna inancımız tam” diye konuştu.
 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri