Sarayönü zor maçtan bir puan çıkardı

Bölgesel Amatör Lig 5. Grupta mücadele eden lider Sarayönü Belediyespor deplasmanda Osmaniyespor’a konuk oldu.

Bölgesel Amatör Lig 5. Grupta mücadele eden lider Sarayönü Belediyespor deplasmanda Osmaniyespor’a konuk oldu. Yeşil-siyahlı ekip  zorlu deplasmanda 1-0 geriye düşmesine rağmen 80. Dakikada gelen penaltı golüyle sahadan 1 puanla ayrıldı. Sarayönü Belediyespor bu beraberlikle  zirvedeki yerini korudu.  Rakip Osmaniyespor maçın 30. dakikasında Özcan ile öne geçti. ilk yarı bu skorla tamamlandı. Karşılaşmanın ikinci yarısında rakip Osmaniyespor’a çok fazla gol pozisyonu vermeyen Sarayönü Belediyespor kendisi de pozisyona girmekte zorlandı.  Maçın 80. Dakikasında abaka rakip ceza sahasına girdiği anda kaleci tarafından düşürülünce hakem penaltı noktasını gösterdi. Topun başına geçen Samet Kalkan durumu 1-1’e getirdi.  Bu golün ardından ev sahibi ekipten Ali kırmızı kartla oyun dışında kaldı. Yeşil-siyahlı ekip kalan dakikalarda galibiyet golünü bulamadı. Karşılaşmanın hakemi Emre Eser maçı yedi dakika uzatırken  yönetimi iki takım tarafından da büyük eleştiri aldı. Sarayönü Belediyespor bu beraberlikle 22 puanla zirvedeki yerini korurken  68 Yeni Aksarayspor’u 2-0 yenen Ceyhan Belediyespor yeşil-siyahlı ekibin 2 puan gerisinde 2. Sıraya yerleşti.

 AKŞEHİR  EVİNDE KAZANDI

Bölgesel Amatör Lig 5. Grupta mücadele eden diğer temsilcimiz Akşehirspor evinde oynadığı maçta Ceyhan Doğanspor’u 3-2 yendi. Kırmızı-beyazlı ekip bu galibiyetle puanını 19 yaptı ve 4. Sıraya yükseldi.

EREĞLİ MAÇI ERTELENDİ

Ligde mücadele eden bir başka temsilcimiz Ereğlispor’un Mersin ‘de oynayacağı Meskispor maçı ertelendi.  Açıköğretim sınavları nedeniyle ertelenen karşılaşmanın Çarşamba günü oynanacağı açıklandı.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri