Sarayönü zirveyi korudu

Süper Grup’ta son haftalar yaklaşırken zirve yarışı kıyasıya devam ediyor. Haftaya lider giren Sarayönü Belediyespor, Sanayispor’u 1-0 mağlup etmeyi başardı ve zirvedeki yerini korudu

Amatör küme Süper Grup’ta 18. hafta karşılaşmaları dün oynandı. 2 Nolu Saha’da oynanan maçların ilkinde Telekomspor zirve hesapları yapan Medaş Tek Meramspor’u 1-0 mağlup ederek ligde kalmak için büyük avantaj yakalarken, Medaş’a da ağır bir darbe vurmuş oldu. İkinci maçta ise haftaya lider giren Sarayönü Belediyespor, Sanayispor’u 1-0 yenerek 43 puana çıktı ve liderliğini korudu.

Lig’de kalma hesapları yapan Telekomspor ile zirveyi zorlayan Medaş Tek Meramspor’un zorlu mücadelesi adeta nefesleri kesti. Bir orta alan mücadelesi şeklinde geçen maçın ilk yarısı 0-0 sona erdi. İkinci yarıda ise taraftalar karşılıklı düzenledikleri ataklarda birbirlerinin dikkatli savunmalarını geçmekte zorlandı. Maçın 65. dakikasında ceza alanı içinde yakaladığı pozisyonu affetmeyen Arif, Telekomspor’u 1-0 öne geçirdi ve takımına çok değerli bir üç puan kazandırdı.
Günün ikince maçında ise Sanayispor, Grup lideri Sarayönü Belediyespor’u Konuk etti. Haftaya lider giren Sarayönü, aldığı 1-0’lık galibiyetle zirvedeki yerini korudu. Maçın ilk yarısına etkili başlayan Sarayönüspor’u durdurmakta zorlanan Sanayispor, 23. dakikada Gökhan’ın gördüğü kırmızı kartla oyunda on kişi kaldı. Tayyar ile birde direği geçemeyen Sarayönüspor karşılaşmanın ilk yarısını 0-0 beraberlikle tamamladı. maçın ikinci yarısına yine Sarayönüspor etkili başladı. Hakan ile bir kez daha direğe takılan yeşil-beyazlılar, 65. dakikada Hakan ile 1-0 öne geçti. Maçın geri kalan bölümlerinde başka gol olmayınca Sarayönü Belediyespor, zirvedeki yerini tek golle korumuş oldu. 

TELEKOM: 1 MEDAŞ: 0
SAHA: 2 Nolu
HAKEMLER: Hakan Öz, Sevgi Kaya, Fikri Öztunç.
TELEKOMSPOR. Neşet, Mikail, Ahmet, Yunus, Şefik, Ömer, Arif, Sadık, Adnan, Yasin, Hakan.
MEDAŞ TEK MERAMSPOR: Mustafa, Hasan Hüseyin, İbrahim, Taner, Hüsamettin, Ahmet, Harun, Mehmet, Timur, Serkan.
GOL: Dk 65 Arif (Telekomspor)

SANAYİSPOR: 0 SARAYÖNÜSPOR: 1
SAHA: 2 Nolu
HAKEMLER: Mustafa Aydın, İbrahim Çileli, Elvan Öztürk.
SANAYİSPOR: Fatih, Alper, Erdal, Abdullah, Ömer Fatih, Kenan, Ahmet, Kemal (Selçuk), Suat, Muzaffer, Gökhan.
SARAYÖNÜ BELEDİYESPOR: Abdullah, Serkan, Bahadır, Turan, Ali Osman (Talha), Ali, Tayyar, Nuri, Hakan, Gökhan (Muammer), Ramazan (Ziya).
GOLLER: Dk 65 Hakan (Sarayönüspor)
KIRMIZI KART: Dk 23 Gökhan (Sanayispor).

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri