Sarayönü zirvede

Süper Grup’ta Sarayönü uzun bir aradan sonra yeniden liderlik koltuğuna otururken A Grubunda Stat rahat yoluna devam etti. B Grubu’nda ise zirve ateşi bu hafta alınan sonuçlarla alevlendi
Amatör 1. Küme’de heyecan giderek artıyor. Süper Grup’ta haftaya lider giren Çatalhüyük Çumra Belediyespor, kendi saha ve seyircisi önünde Sanayispor ile 1-1 berabere kalarak puanını39’a çıkarttı ancak liderliği kaptırdı. Bozkır Gençlerbirliği karşısında adeta gol olup yağan Sarayönü Belediyespor ise puanını 40’a çıkardı ve liderlik koltuğunu uzun bir aradan sonra yeniden devraldı. Muhasebe Gençler’i 1-0 mağlup eden Medaş Tek Meramspor ise 38 puanla 3. sırada yer aldı. Lig’in 17. haftasında oynanan maçların programı ve 18. hafta maçları ise şöyle: Telekomspor 1-2 Selçuklu Belediyespor Medaş Tek Meramspor 1-0 Muhasebe Gençlerspor Sarayönü Belediyespor 6-0 Bozkır Gençlerbirliğispor Ç. Çumra Belediyespor 1-1 Sanayispor Ereğlispor 0-1 Karapınar Belediyespor Beyşehir Belediyespor 3-0 Tuzlukçu Belediyespor 18. hafta maçları: Telekomspor-Medaş Tek Meramspor Muhasebe Gençlerspor-Ç. Çumra Belediyespor Sanayispor-Sarayönü Belediyespor Bozkır Gençlerbirliğispor-Tuzlukçu Belediyespor Beyşehir Belediyespor-Ereğlispor Karapınar Belediyespor-Selçuklu Belediyespor.

STAT BU HAFTA YENİLDİ

Amatör Küme A Grubu’nda ise şampiyonluğu garantileyen Statspor koltuğunda rahat otururken bu hafta ikincilik için oynayan Akşehir Endüstrispor’a 4-1 mağlup oldu ve 44 puanda katlı. Akşehir ise aldığı galibiyetle 32 puana çıktı ve ikinciliğini korudu. Akşehir ile aynı puana sahip diğer takım Kuluspor ise Hakimiyetspor’u 4-2 mağlup etti ve 3. sıradaki yerini korudu. Lig’in 17. haftasında oynanan maçların programı ve 18. hafta maçları ise şöyle:

Konya Yolspor 2-5  Selçukspor Akşehir Endüstrispor 4-1  Stadspor Ilgınspor 3-3  Yeni Meramspor Kadınhanı Belediyespor 3-0 Yeni Doğanhisarspor Kuluspor 4-2  Hakimiyetspor 18. hafta maçları: Stadspor-Konya Yolspor Yeni Meramspor-Akşehir Endüstrispor Selçukspor-Hakimiyetspor Y. Doğanhisarspor-Ilgınspor Kuluspor- Kadınhanı Belediyespor.

B GRUBU CADI KAZANI GİBİ

Amatör Küme B Grubu’nda ise zirve ateşi her geçen hafta daha da alevleniyor. Haftaya zirvede giren Cihanbeyli Belediyespor İçeri Çumra Belediyespor ile deplasmanda 1-1 berabere katlı ve 32 puanla averajla liderliğini korudu. Öte yandan şampiyonluk mücadelesi veren diğer takımlar bu hafta kaybetmediler ve liderle aynı puana gelirken averajla yakın takiplerini sürdürdüler. Demirspor Ereğli Şekerspor’u 4-0 mağlup ederken, bir diğer şampiyonluk adayı Derespor ise Maliyespor’u 6-2 ile geçmeyi başardı. Lig’in 17. haftasında oynanan maçların programı ve 18. hafta maçları ise şöyle: Demirspor 4-0 Ereğli Şekerspor Derespor 6-2 Maliyespor Mobilyacılar Sitespor 2-3 Karapınar Esnafspor  İçeri Çumra Belediyespor 1-1 Cihanbeyli Belediyespor 18. hafta maçları: Havzanspor-Mobilyacılar Sitespor Karapınar Esnafspor-İçeri Çumra Belediyespor Cihanbeyli Belediyespor-Demirspor Ereğli Şekerspor-Derespor

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri