Sarayönü Ziraat Odası Başkanlığına güçlü aday

Sarayönü Ziraat Odası’nda delegelerin belli olmasıyla başkanlık seçimleri için süreç başladı. Başkan Adayı Engin Çelik, “Yeni projelerle çiftçimize daha iyi hizmet vermenin gayreti içerisinde olacağız” dedi

Sarayönü’nde Ziraat Odası Başkanı’nı seçecek olan delegeler, 23 Aralık 2018 Pazar günü yapılan seçimle belirlendi. Sarayönü Ziraat Odası üyeleri arasından çıkan delege adayları, yine üyeler tarafından oylandı. Sarayönü bünyesindeki merkez ve taşra mahallelerde gerçekleştirilen delege seçimleri ile 27 isimlik liste de oluştu. Belirlenen bu 27 kişi ise Şubat ayı içerisinde yapılması planlanan başkanlık seçiminde söz sahibi olacak. Pazar günü yapılan seçimde Büyükşehir yasasından dolayı her mahalle bir seçim çevresi kabul edilirken, Sarayönü ilçe merkezi ve Ladik mahallesi dışındaki yerleşim birimlerinde 1’er delege belirlendi. Sarayönü ilçe merkezi 8 mahalleden oluştuğu için 8, Ladik mahallesinde 2 delege seçildi. 

DAHA İYİ HİZMET İÇİN YOLA ÇIKTI

Sarayönü Ziraat Odası Başkan Adayı Engin Çelik, “Hep birlikte 26 mahallemizde ki delege arkadaşlarımızla birlik beraberlik içinde tüm çiftçilere hizmet etmek için bu yola çıktık. Allah nasip ederse bölge çiftçimizin sorunlarına çözümler üretmek çiftçilerimizin istediği eksik olan hizmetleri sırasıyla tamamlamak için çalışmalarımızı devam ettireceğiz.  Allah nasip eder bu göreve layık görülürsek genç dinamik çalışkan üretken bir yönetimimizle çiftçilerimizin hizmetinde olacağız. Projelerle çiftçimize daha iyi hizmet vermenin gayretinde olacağız. Göreve gelir gelmez ilk icraatımız çiftçimizin en çok isteği olan taş toplama makinasını odamıza kazandıracağız. Çiftçimizin isteği doğrultusunda diğer makina ekipmanlarını da odamıza kazandıracağız. Bölge bölge çiftçimizin istek ve taleplerini dinleyeceğiz. Genç çiftçileri tarımda istihdam edeceğiz. Sosyal projelerle farkındalık sağlayacağız” dedi.

DELEGE İSİMLERİ BELİRLENDİ

9 binden fazla üyesi bulunan Sarayönü Ziraat Odası’nda üye çiftçilerin kullandığı oylarla delege olarak şu isimler belirlendi:

Saraç Mahallesi Engin Çelik
Batı İstasyon Mahallesi Selahattin Erdoğdu
Doğu İstasyon Mahallesi Hüseyin Çetinkaya
Fatih Mahallesi Mustafa Turan
Hatip Mahallesi Yusuf Zeybek
Selimiye Mahallesi Serdar Mirza
Yukarı Mahalle Birol Şen
Başhüyük Mahallesi Osman Altıncaba
Çeşmelisebil Mahallesi Mustafa Aydın
Gözlü Mahallesi Nadir KıcıkKadıoğlu
Kadıoğlu  Mahallesi Ramazan Koçak
Ladik Mahallesi İlhan Tınas, Mustafa Külahlı
Bahçesaray Mahallesi Mustafa Gökkuş
Boyalı Mahallesi Bilal Bozkurt
Büyükzengi Mahallesi İbrahim Yarar
Değirmenli Mahallesi Mehmet Ayhan
Ertuğrul Mahallesi Nejdet Öz
Karabıyık Mahallesi Mehmet Torbalı
Karatepe Mahallesi İbrahim Ocak
Kayıören Mahallesi Ömer Altun
Konar Mahallesi Bayram Coşdu
Kurşunlu Mahallesi Şükrü Dalaklı
Kuyulusebil Mahallesi Serdar Yavuz
Özkent Mahallesi Yunus Çobanoğlu
Yenicekaya Mahallesi Ahmet Çay
İnli Mahallesi Behiye Nur Yalçın
MESUT TURAN

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlçeler Haberleri